gost 47473
Iskusan
- Poruka
- 5.729
I sta pise ovde? Sta seres vise? Gde je tih famoznih 50%. I da kazes da je ovih 38% tacno to opet nije 50% kako ti kenjas ovuda po forumu. Daj uozbilji se malo. A sto se Vuka tice njegova stvar sta ce da izjavi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Markelja:A ovo za radikale je vec smejurija. 50%???????? Sto rece Petar daj istrazivanje. Nemoj se samo gadjati ciframa. To je isto kao kad bi ja sad rekao da ce ldp da dobije 20% glasova. A to nema sanse da se desi. Zato budi malo realan. Ako ta rec postoji u tvom vokabularu.
Markelja:I sta pise ovde? Sta seres vise? Gde je tih famoznih 50%. I da kazes da je ovih 38% tacno to opet nije 50% kako ti kenjas ovuda po forumu. Daj uozbilji se malo. A sto se Vuka tice njegova stvar sta ce da izjavi.
untouchable:Molim? Pa privatizacija Telekoma - prodaja Grcima i Italijanima, i to manjiskog dela, je pojam uspesne prodaje za sve ono sto smo mogli da vidimo posle 2000-e. Uostalom najveca strana grinfild investicija do sad je u Novom Sadu - termoelektrana, a druga najveca investicija je, zamisli, u Zemunu - Ball Packaging.
Zao mi je, drugovi skojevci, moracete da smislite nesto novo za zastrasivanje naroda, jer je prica "niko nece poslovati s radikalima" - odavno izandjala.
dakle,to je jedno istrazivanje cesida poslednjeg proslog meseca...i kaze ne sami radikali,vec sa sps-om..ti si napisao "radikali imaju 50%"untouchable:Cesid:
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2006&mm=04&dd=20&nav_id=195488
Samo nemoj reci da su list Danas i Vuk Draskovic pro-radikalski nastrojeni...
http://www.b92.net/info/vesti/pregled_stampe.php?yyyy=2006&mm=03&dd=02&nav_id=190217
I malo vise ozbiljnosti sledeci put. Prvo se informisi o onome o cemu zelis da diskutujes pa dodji ovde.
Markelja:Nema tu sta da meni bude lakse. Nego ako das neki podatak red je da to potvrdis cinjenicama. A ne ovako radikali 50%. Jer ponavljam i da je tacno ovih 38%, razlika izmedju 50 i 38 je velika. Zato nemoj samo lupetati.
~Petar:dakle,to je jedno istrazivanje cesida poslednjeg proslog meseca...i kaze ne sami radikali,vec sa sps-om..ti si napisao "radikali imaju 50%"
e i zayebi to za ozbiljnost i informisanost...to mi kaze lik koji samo zna za srs propagandu...zayebi te glupe fore,ko je koliko informisan i kako...
reshio sam da ga ubijem..Markelja:@Petar sta ti se desilo sa starim nikom?
.
aha..upravo je obradjujem 8-)untouchable:Decko, da li si ti sposoban da obradis informaciju da Radikali formiraju narednu vladu?
untouchable:Izvini, ali SRS vec ima peko 50% podrkse u birackom telu, nema potrebe za ulaskom dss u vladu. A sto se tice glasaca dss-a, ocigledno je potpuno rasipanje njihovog birackog tela posle odluke da ne prihvate fer ponudu radikala posle prethonih parlamentarnih izbora.
Pa ja se ne bi bunio da dodjete na vlast al posle godinu dana opet ce biti petog oktobra ali po rumunskom receptu.Mada Toma sere okolo o patriotizmu isporucice on i Mladica i ostale cim dodje na vlast samo ako mu to omoguci da se obogati i duze ostane na vlasti .Alekasandar2:Mislim kada se sakupe glasovi SRS, DSS i SPS jos i PSS, dobijemo 70%
I sta onde? "gradjanska Srbija"
Ma daj..
Pozdrav Untouchable.
.
Lucca:Ma daj oladi kapislu, koga interesuju radikali, sve one koji nemju u zivotu sta da rade pa bi opet malo da se igraju rata...na koju si foru mislio da povratis Srpske teritorije, da ides sa tapijom na zemlju?Radikali, licemeri...pljuvali se sa SPS-om sada im u bulje ulaze, smradovi...zeljni vlasti...ma idi bre dete i skoluj se malo za promenu...zamisli molim te narod se razmazio tesko mu da radi, jer koliko radi, toliko i zaradi...pa gospoda radikali brze bolje zaigrali na kartu da vrate Srpske teritorije nasta ce ne radnici i primitivci da kazu IDEMO MI SRBI CETNICI, nisu u stanju ni pile da srede za ruckic...lakse da se ratuje nego da se radi...za neuspehe lakse kriviti druge nego se suociti sa istinom da ste nesposobni...Jer da ste sposobni nikadavam te primitivne ideje ne bi padale na pamet...Skim da se ratuje, protiv sveta,.....pa izvini, mislim da je najpametnije da ne istrcavas na prugu kada ide brzi voz...na koju foru mislis da ratujes, da vezbas vojnike da skacu u vis...sta drugo mogu da rade, nemamo slepci nista od opreme za takvu namenu...sta ce da zovu Kineza, da naprave zivi zid?Mislim stvarno...
al bundy:Pa ja se ne bi bunio da dodjete na vlast al posle godinu dana opet ce biti petog oktobra ali po rumunskom receptu.Mada Toma sere okolo o patriotizmu isporucice on i Mladica i ostale cim dodje na vlast samo ako mu to omoguci da se obogati i duze ostane na vlasti .