СРС + ДСС

• Začetnik teme Začetnik teme drbob
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
drbob:
Да ли ће у ДСС-у преовладати крило које је српски оријентисано,и помоћи тако да СРС и ДСС формирају владу,или ће се Коштуница опет приклонити осведоченим непријатељима Срба и Србије,ДС-у,ЛДП-у и другим србомрсцима и лоповима,видеће се у наредним данима.

zamisli kako je ta stranka podeljena?! Pola glavnog odbora za Srbe, a druga polovina za Albance
Koštunica je baš virtouz

VOJKAN
e050.gif

Odakle ti to da su ovi iz demokratske opcije osvedoceni neprijatelji Srbije?!? Stvarno bih volela da Tadic ne popusti Kostunicinim ucenama pa da vidim kako ce se radikali snaci. Samo ne znam sta cemo kad nas vrate deset godina unazad...

mislim da bi to i bilo najbolje za srbiju da se udruze srs i dss bolje neko LDP sa tadicem mislim koga narkosa u vladi ma dajte molim vas pa tadic ne bi sa njim u koaliciji bio da im nije frka zbog vlade tadica bi bolela kita za cedu,da se ovi udruze niko im ne bi mogao nista a kostunica ako je pametan znace da treba da se udruzi sa radikalima i da je to dobro za srbiju a ne neka narkomanska vlada na celu sa cedomirom jovanovicem

OBICAN DECKO:
mislim da bi to i bilo najbolje za srbiju da se udruze srs i dss bolje neko LDP sa tadicem mislim koga narkosa u vladi ma dajte molim vas pa tadic ne bi sa njim u koaliciji bio da im nije frka zbog vlade tadica bi bolela kita za cedu,da se ovi udruze niko im ne bi mogao nista a kostunica ako je pametan znace da treba da se udruzi sa radikalima i da je to dobro za srbiju a ne neka narkomanska vlada na celu sa cedomirom jovanovicem
Jes' ti upoznat sa rezultatima izbora?
I znas li koliko treba mandata u skupstini za formiranje vecine?
Vlada se moze formirati bez LDP-a,ali ne moze bez DSS-a.
Prema tome,potpuno je jasno da Tadic nije u dilemi(bar matematickoj) sa kim ce,a sa kim nece.

Back