srs 37% ds 29 % dss13%

• Začetnik teme Začetnik teme PIKO
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma DSS je ubedljivo potcenjen. Ako se Ustav veže za Koštunicu, a sva je prilika takva, i u koaliciji sa Palmaom i Veljom, guraju 20%
Za radikale je problem kad naguraju 45-46%, onda su opasni, ali do tad, najjači, ali večita opozicija.
DS pravi vladu sa Koštunicom, on premijer, Tadić predsednik, ništa se ne menja, samo je manje stranaka u podeli vlasti!
SITNO!!!!!!!

filatelista51tc8.jpg

OVO O CEMU SAM JA MALO PRE PRICAO NIJE UOPSTE POLITICKA PRICA...U SLUCAJU OVOG DECAKA KOJI IMA KONSPIRATIVNO IME "NO PROBLEM" JE ZATAJILA SOCIJALIZACIJA PA NAS DOZIVLJAVA ONAKO KAKO MU SERVIRAJU RADIKALSKE GLAVESINE A BEZ IKAKVOG KRITICKOG ODNOSA...MI SMO ZA NJEGA-PLACENICI,IZDAJNICI,LOPOVI...A SVE SAMO ZATO STO NE MISLIMO KAO ON.....

На изборим увек има изненађења - на првим после 5. октобра био је улазак ССЈ у парламент, на другим је био одличан пласман СРСа и улазак СПО НС у парламент а ценим да ће сад бити изненађење мало већи пад радикала - дакле мањи постотак него што се од њих очекује и бољи пласман ДСС него што се очекује!

_Milanche_:
prema Blicu znaci:
SRS 37%
DS 28%
DSS-NS 16%
G17 SPO 7%(ako bude koalicije)
LDP 5%
SPS 2%
Мој Миланче, јабуко (или нешто друго) са гране! Чеда неће прећи ни 1,5%. Он ће од избора имати таман толико користи да може да плати хотелски рачун у Новом Пазару. Њему је то примарни циљ. Када то прође и измири дугове, оде, као и Вук у некакав бизнис или писање мемоара: Чеда-"како сам хапсио Милошевића", а Вук- "како сам избегао хашки суд блатећи Србију."

Back