gost 304860
Buduća legenda
- Poruka
- 44.400
Биће колега чуда кад се сабрани пресаберу. Онда ће они одабрани да се одузму. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
filatelista:Ma to je naš vojnik u budućoj mirovnoj misiji :-D :-D
rajismak:A gde molicu lepo?
Kako stvari stoje Srbija ce uci 2007 u partnerstvo za mir.Verovatno ce deo mirovnih trupa biti upucen i na Kosovo![]()
urospo:Ni priblizno ovakvi rezultati nece biti na izborima.
Kako kad su pre mesec dana imali skoro 39%,a sada 37%?Lost In Space:Drago mi je sto je SRS sve blize osvajanju vlasti.
urospo:Mislio sam na rezultate svih stranaka.
ne znam sto je to tebi bilo iznenadjenjeМикула:и улазак СПО НС у парламент
Znate kada ce da izbije nuklearni rat sa S.korejom?Kada Srbi mirovnjaci odu da provere severnokorejska nuklearna postrojenja,zviznu par sljivki i usput nesto cacnufilatelista:Ma to je šala. Šta ćemo mi nekom u mirovnim misijama. Da rasplamsamo sukob :grin: :grin: :-D
Микула:дакле мањи постотак него што се од њих очекује и бољи пласман ДСС него што се очекује!
Мој Миланче, јабуко (или нешто друго) са гране! Чеда неће прећи ни 1,5%. Он ће од избора имати таман толико користи да може да плати хотелски рачун у Новом Пазару. Њему је то примарни циљ. Када то прође и измири дугове, оде, као и Вук у некакав бизнис или писање мемоара: Чеда-"како сам хапсио Милошевића", а Вук- "како сам избегао хашки суд блатећи Србију."_Milanche_:prema Blicu znaci:
SRS 37%
DS 28%
DSS-NS 16%
G17 SPO 7%(ako bude koalicije)
LDP 5%
SPS 2%