Srpskog loto milionera opelješili rođaci!

Sensei

Master
Moderator
Poruka
89.042
Zoran M. iz okoline Valjeva jedan je od srećnih dobitnika na lutriji u Srbiji. Pre sedam godina dobio je veliki novac, koji je njemu i njegovoj porodici u potpunosti promenio život.

lutrija.jpg

Međutim, prema njegovim rečima, ovaj novac mu nije doneo dobro i godinama nakon dobitka nalazi se u finansijskim problemima i dugovima. Nakon što je doživeo niz prevara i razočarenja, otkrio je svoju priču.

Vest da su Zoran i njegova porodica dobili basnoslovni novac brzo se proširila selom i za sedam dana svi su znali koja kuća se obogatila, kaže ovaj dobitnik.
https://www.srbijadanas.com/vesti/d...no-na-sta-su-ljudi-spremni-samo-da-2022-01-21
................................
nije prvi put da čitam da se dobitnici kaju jer im se život upropasti. Mada, ja se i dalje ne bih bunio ;)

Poslednja izmena:
Posvećujem se nečemu u čemu svojim očima vidim nekakav progres. Da sam svaki put u neizvesnosti bez obzira na iskustvo i staž, ma! A još kad pomislim koliko je prevara u tim igrama otkriveno... Ma, ne dam im ni stotku, moja je i pretvoriću je u nešto što vredi sto dinara ili ću je ostaviti u novčaniku.
Ne želim da žickam ništa u životu, a ko nažicka, neka se provede za sve pare!

ma daj...platio je novinaru da napise ovaj tekst.

prvo, kako je ostao bez novca kad je i u tekstu rekao da je kupio kola, stan i renovirao kucu, znaci vec u startu ima dve nekretnine i nova kola..
dalje..kao rodjak ga zeznuo za pare i onda nestao..da bas rodjak moze tako da nestane sa parama, kao ne moze da dodje do njega.. rodjak koji nema druge rodjake koji ga znaju...i nije znao da rodjak ne vozi taj automobil...
..onda ovo oko ministarstva.zeznuo ga advokat za njegov honorar, a kao ostao je opeljesen i bez para..a gde je novac koji je trebao da ulozi u taj posao da je veza odradila sta je trebala?
prica prepuna rupa i naivno srocena.

nego lik smislio kako da skine sa grbace famlijarne i komsijske parazite koji ga smaraju trazenjem novca.

a posto je izgleda neka stipsa, nije hteo da plati pravog novinara nego je ili sam sklepao tekst ili je nasao nekog jeftinog novinara koji nema pojma da radi svoj posao i na kraju se dobije ovakav tekst prepun rupa i nelogicnosti.

Back