Srpsko tužiteljstvo za ratne zločine ispituje ratne huškačke tekstove novinara

• Začetnik teme Začetnik teme wsox
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
... pa nagazio ih amnesty international za bombardovanje rts-a pa moraju da imaju alibi

i ja sam pomislio.

gebels je onaj ko vec dvadeset godina razglaba nepostojecu `srpsku krivicu`, i ne odustaje, a iz razloga zataskavanja sopstvene krivice za sve zrtve. zna se ko je prvi poceo i ko je razbijao u evropi krajem XX veka jednu multietnicku drzavu, pa jos veliku

da mu ***** mamu maminu

http://www.index.hr/vijesti/clanak.aspx?id=437125

BIVŠI i sadašnji novinari i urednici dnevnih listova "Večernje novosti" i "Politika", kao i državne televizije RTS-a nalaze se pod istragom Tužiteljstva za ratne zločine, objavio je srpski Press pozivajući se na izjavu glasnogovornika tužiteljstva Brune Vekarića koji je potvrdio da se istražuje jesu li pojedini novinari svojim radom poticali na ratne zločine.

i ja sam pomislio.

gebels je onaj ko vec dvadeset godina razglaba nepostojecu `srpsku krivicu`, i ne odustaje, a iz razloga zataskavanja sopstvene krivice za sve zrtve. zna se ko je prvi poceo i ko je razbijao u evropi krajem XX veka jednu multietnicku drzavu, pa jos veliku

da mu ***** mamu maminu

E pa rodijace to se zove incest.:cool:

E pa rodijace to se zove incest.:cool:

vickasto, ali ne menja stvar

sire gledano onda eu i usa smeta svako ko je normalno radio svoj posao u srbiji ikada pre ovih

svaki direktor koji nije pravio gubitke ili krao - kriv je

svako ko je isao normalno na posao i pri tom vise doprinosio nego sto je primao platu - kriv je

svako ko se obrazovao i zavrsavao u razumnom roku - kriv je

ovi su lepo i iskreno na pocetku svog rezima rekli da ce u srbiji biti bolje za 40 godina

tako mogu i ja da budem predsednik - da mi pomru politicki protivnici

Back