Salvantis
Iskusan
- Poruka
- 6.475
Opet nisi u pravu, jer si upravo ti prvi poceo sa uvredama i licnim prozivkama. A ja nikad nikoga prvi nisam napadao, ali ko krene da me vredja sigurno cu mu odgovoriti na nacin na koji zasluzuje. UVEK.sumnjivo lice:Pazi ovako i da zavrsim sa tobom.Od prvog posta si cinican.Nisi uopste ni pokusao da das ozbiljan komentar a postovao si.Ocigledno zelis svadju.Posto si ocigledno jedan od klonova predstoji samo ignore.Nikad nikog nisam stavio na ignor pa nemoj ni tebe.Ako nemas sta da napises na temu a ti sevaj.
Za kraj taj slucaj nije dnevno politicki.Ni jedna partija nije prozvana zbog ovog slucaja.Samo centar za socijalni rad i sudski organi.Gde ti tu vidis politiku![]()
Kazes nevidis da sam prilozio jos neki takav slucaj ovde.Pa zar je to moj posao?!Sinoc procitao,ostao bez teksta, i postavio kao temu.Sta po tebi treba da se specijalizujem za ovakve stvari,Uozbilji se![]()
Drugo koga ti stavljas na ignore je tvoja stvar.
Trece, o ovoj temi sam vec dovoljno rekao, tako da nemam nameru da nastavljam. Osim naravno ako ti ne nastavis sa uvredama. A ja sam uglavnom vrlo tvrdoglava osoba ( bik u horoskopu) i kao sto rekoh ne dozvoljavam bilo kome da me vredja.....
Cetvrto, uozbiljicu se kad ti prestanes da govoris smesne stvari :wink:
Ali 'ajde sad stvarno ozbiljno, neka i drugi daju svoje misljenje, jer tema jeste ozbiljna.