Srpsko pravosudje na delu

sumnjivo lice:
Pazi ovako i da zavrsim sa tobom.Od prvog posta si cinican.Nisi uopste ni pokusao da das ozbiljan komentar a postovao si.Ocigledno zelis svadju.Posto si ocigledno jedan od klonova predstoji samo ignore.Nikad nikog nisam stavio na ignor pa nemoj ni tebe.Ako nemas sta da napises na temu a ti sevaj.
Za kraj taj slucaj nije dnevno politicki.Ni jedna partija nije prozvana zbog ovog slucaja.Samo centar za socijalni rad i sudski organi.Gde ti tu vidis politiku :confused:
Kazes nevidis da sam prilozio jos neki takav slucaj ovde.Pa zar je to moj posao?!Sinoc procitao,ostao bez teksta, i postavio kao temu.Sta po tebi treba da se specijalizujem za ovakve stvari,Uozbilji se :D
Opet nisi u pravu, jer si upravo ti prvi poceo sa uvredama i licnim prozivkama. A ja nikad nikoga prvi nisam napadao, ali ko krene da me vredja sigurno cu mu odgovoriti na nacin na koji zasluzuje. UVEK.
Drugo koga ti stavljas na ignore je tvoja stvar.
Trece, o ovoj temi sam vec dovoljno rekao, tako da nemam nameru da nastavljam. Osim naravno ako ti ne nastavis sa uvredama. A ja sam uglavnom vrlo tvrdoglava osoba ( bik u horoskopu) i kao sto rekoh ne dozvoljavam bilo kome da me vredja.....
Cetvrto, uozbiljicu se kad ti prestanes da govoris smesne stvari :wink:
Ali 'ajde sad stvarno ozbiljno, neka i drugi daju svoje misljenje, jer tema jeste ozbiljna.

Back