Српско пиће 4. на свету

neverovatno .sljivovica koja je dobro odradjena je najbolje alkoholno pice na svetu.tacka.od sljive crvene ranke.tacka.malo odlezala u hrastovom buretu.tacka.najbolje da odlezi kao da je dobila za dvostruko ubistvo,ali ne mora,dve tacke: ili niste pili te vrhunske sljivke ili ste popili kao mali esenciju pa spalili sve u grlu.a najverovatnije i jedno i drugo sa ctrl-C. ja decenijama pecem rakije razne cak sam i sam napravio mali kazan od 30l od bureta za pivo i u njemu pecem egzoticne rakije.rakija od kruske viljamovke je vrhunska ali nije ni prineti sljivci.a za dunjevacu i da ne pisem.da li uopste imate predstavu koliko dunja treba za 1l rakije?
ja cu da vam ispecem od jabuka i hokus-pokus eto dunjevace.ali i to nije vazno.da li ste primetili a verovatno da niste posto vam je dasak neznanja i prirodne inteligencije razbarusio frizuru i ona vam je zasmetala pri zdravom pogledu da su svi ti alkoholi nabrojani u tom spisku uglavnom od zitarica i tekila od agave.sirotinjski.ti jadni skoti za taj viski sto prave odvajaju od hrane za konje i ko pita konje da li se slazu sta kazu magarci sa balkana.sta bi oni radili da imaju voca kao sto mi imamo i jos ,uglavnom. ne znamo da uradimo vrhunske rakije.cast pojedincima.pa skoti,irci,englezi kada bi videli kakvo vrhunsko voce-kajsije,breskve,kruske,sljive zavrsavaju kao sirovina za rakicine oni bi ne znam sta od muke,ne bi vise kupovali nase suve sljive.da li znate sta sve oni mora da urade da bi od skroba dobili secer pa kao finalni proizvod alkohol.dobre sljivke su skupe bezobrazno ali ima da se nadje i jeftinije.ja sam resio da ove godine kupim jedno 600 kila ranica.rankovaca,valjevki,bugarki,pozegaca itd da popunim zalihe.

Back