Srpsko-Hrvatski "drugari/prijatelji"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Lovac na talente

Veoma poznat
Banovan
Poruka
11.563
Prvo da vidite ovo od pre dve godinice

Hrvati i Srbi u Gvozdu kreirali “zastavu prijateljstva”

http://www.vecernji.hr/vijesti/hrvati-srbi-gvozdu-kreirali-zastavu-prijateljstva-clanak-320095

dobro znam za znate za ovo, ko ne zna

nego ajmo mi na ovome lepome forumz da unamo temu o drugarstvu nasa dva naroda, dakle da pisemo samo lepe vesti kontate me, nikako da ne pisemo ono tipa e vi ste ustase ovo ma ne vi cetnici ste ovo, bla bla, nego ono, bas lepe stvari poput poljubca ono dvoje mladih u mostaru

ajde bre i Vi iznimno dobra moderacijo, ukljucite se u ovo, toliko ruznih tema ovde ime gde se svi svadjaju i mrze jedna lepa tema stvarno nece biti na odmet, svi smo mi ljudi, bozja deca, ajmo jednu temu gde cemo se svi voleti i postivati, i samo lepe stvari spominjati

evo jedne lepe price

http://www.jutarnji.hr/-volimo-se--...ko-treba-docekati-nogometnu-utakmicu/1092531/

evo neka logo nase teme bude ova slika

par_561649S1.jpg

Prvo da vidite ovo od pre dve godinice

Hrvati i Srbi u Gvozdu kreirali “zastavu prijateljstva”

http://www.vecernji.hr/vijesti/hrvati-srbi-gvozdu-kreirali-zastavu-prijateljstva-clanak-320095

dobro znam za znate za ovo, ko ne zna

nego ajmo mi na ovome lepome forumz da unamo temu o drugarstvu nasa dva naroda, dakle da pisemo samo lepe vesti kontate me, nikako da ne pisemo ono tipa e vi ste ustase ovo ma ne vi cetnici ste ovo, bla bla, nego ono, bas lepe stvari poput poljubca ono dvoje mladih u mostaru

ajde bre i Vi iznimno dobra moderacijo, ukljucite se u ovo, toliko ruznih tema ovde ime gde se svi svadjaju i mrze jedna lepa tema stvarno nece biti na odmet, svi smo mi ljudi, bozja deca, ajmo jednu temu gde cemo se svi voleti i postivati, i samo lepe stvari spominjati

evo jedne lepe price

http://www.jutarnji.hr/-volimo-se--...ko-treba-docekati-nogometnu-utakmicu/1092531/

evo neka logo nase teme bude ova slika

Pogledajte prilog 277620

pu ...prvi..:evil:
ti nisi normalan ,četnik je predjednik srbije ,,,,,ende

pu ...prvi..:evil:
ti nisi normalan ,četnik je predjednik srbije ,,,,,ende

pa bas da ne pricamo o tome kontas, samo lepe i lepe stvari, kontas, daaajte nemojte zakakhati ovu temu, nije lepo,

- - - - - - - - - -

Godinama *ebem jednu hrvaticu,to je moj doprinos ljubavi izmedju dva naroda.

pa dobro je, i ona ebe tebe, pozovi je na forum

Postujem svacije misljenje.
Sad jurim siptarku pa da zavrsim sa bratstvom i jedinstvom.:whistling:

i nju dovedi na forum,bravo covece bravoo, ti si svetski covek u malome balkanu, samo siri seme tvoje ljubavi i dobrote, i sve ih zovi ovde

dajte ljudi ajmo lepe price i da se druzimo. ja zivim z hrvatskoh i delim i dobro i zlo sa mojom bracom srbima i sa hrvatima, naucio sam se da zivim u miru i toleranciji,ajmo i ovde tako

Vrlo je vazno da lepu sliku Srbije posaljemo svetu..Sliku u kojoj se vidi da smo zreli i da smo spremni da budemo deo Evrope.A ovo je upravo ta slika...vodimo ljubav a ne rat.To je poenta..mir, ljubav, itd...treba voleti i biti tolerantan prema bilo kome, ma koje on seksualne orijntacije bio, ma koje vere ili nacionalnosti.

Ma sve to podlazi pod jedno jedino pitanje. Ono sto ga je Maks Luburic uputio Srbima. Kolko Srba treba da pobijemo da shvatite da nismo braca? I ko nadje odgovor na to pitanje, nasao je i rjesenje srpsko-hrvatskog problema. To je to.
Da su Hrvati 1941-1945, birali i ubijali samo one "Srbe" koji ih vole, ni ja licno ne bi ima nista protiv niti iko normalan i sa jedne i sa druge strane. Rjesili bi nas velike bjede a i oni sami bi time dusevno i duhovno prizdravili.

Vrlo je vazno da lepu sliku Srbije posaljemo svetu..Sliku u kojoj se vidi da smo zreli i da smo spremni da budemo deo Evrope.A ovo je upravo ta slika...vodimo ljubav a ne rat.To je poenta..mir, ljubav, itd...treba voleti i biti tolerantan prema bilo kome, ma koje on seksualne orijntacije bio, ma koje vere ili nacionalnosti.

potpisujem ja tebe sad, u pravu si

ček bre, kako da budemo ravnopravni u srbiji četnik predsjednik u Rvackoj normalan čovjek i kako sad?:think:

pa ajde da to zaebemo barem na jednoj jedinoj temi kontas, koga briga ajde reci mi, ne hrani mene nikolic ni josipovic ko ni tebe josipovic, ajde da se odmaknemo malo od tih budala inace smo kao i onio, idemo lepe stvari, a nikolic ce kad tad biti bivsi kontas, a mi cemo ostati

Ma sve to podlazi pod jedno jedino pitanje. Ono sto ga je Maks Luburic uputio Srbima. Kolko Srba treba da pobijemo da shvatite da nismo braca? I ko nadje odgovor na to pitanje, nasao je i rjesenje srpsko-hrvatskog problema. To je to.
Da su Hrvati 1941-1945, birali i ubijali samo one "Srbe" koji ih vole, ni ja licno ne bi ima nista protiv niti iko normalan i sa jedne i sa druge strane. Rjesili bi nas velike bjede a i oni sami bi time dusevno i duhovno prizdravili.

e bas si gusar, tebi je kosmar bre u glavi, opterecen si, pusti to bre, ajmo o lepim stvarim.

evo vidite kako se nocac u vukovaru pratila utakmica, sve lepo i mirno i svako za svoje

to je isto jedna lepa prica

http://www.vecernji.hr/vijesti/pogledajte-kako-se-utakmica-pratila-vukovaru-clanak-528452 ev bre ovde su vam slije

potpisujem ja tebe sad, u pravu si

pa ajde da to zaebemo barem na jednoj jedinoj temi kontas, koga briga ajde reci mi, ne hrani mene nikolic ni josipovic ko ni tebe josipovic, ajde da se odmaknemo malo od tih budala inace smo kao i onio, idemo lepe stvari, a nikolic ce kad tad biti bivsi kontas, a mi cemo ostati

e bas si gusar, tebi je kosmar bre u glavi, opterecen si, pusti to bre, ajmo o lepim stvarim.

evo vidite kako se nocac u vukovaru pratila utakmica, sve lepo i mirno i svako za svoje

to je isto jedna lepa prica

http://www.vecernji.hr/vijesti/pogledajte-kako-se-utakmica-pratila-vukovaru-clanak-528452 ev bre ovde su vam slije

jok, dok ne maknete tog četnika(Nikolilća) nema o čem da pričamo
jes ti vido kako su Tadić i Josipović zajedno gledali tekmu jos je Tadić i čestitao na pobjedi
a Nikolić mora da je suza-suzu stizala

Poslednja izmena:
jes ti vido kako su Tadić i Josipović zajedno gledali tekmu jos je Tadić i čestitao na pobjedi

Cetnici su prvi gerilci,antifasisti u Evropi.
To sto vas je ucio Tito da su ustase (fasisti) i cetnici (antifasisti) isto je lose ucenje.Cetnik je ponos,i tog cetnika su Amerikanci odlikovali za zasluge u ww2.Ili Amerikanci ne znaju koga su odlikovali? Znaju.Sto ne odlikovase pavelica?!

Polako, ali sigurno se gasi mržnja između Srba i Hrvata.
Najveći dokaz je Zagreb 22.marta(ožujka), mali broj loših nacionalista, mržnja isparava.

Takođe po Srbiji redovno nastupaju Hrvatske muzičke zvezde, imaju i koncerte, pune arene.

Tako da očekujem za 10-20 godina da se ta mržnja svede na minimum.

Sad kad bi se održao referendum sa pitanjem "Da li mrzite Srbe ili Hrvate?".
Broj bi bio manji od 50% siguran sam. Inače kad diskutujem sa ljudima o toj temi,
većini je stav da je NATO kriv za sve, a ne Hrvati ili Srbi, tako da braćo živeli.

ovo?

1084990676514cc6a4920b9976115237_orig.jpg

video sam ali nikolic nije moj predsednik, ja zivim u vukovaru i moj je josipovic a moje maticne drzave je nikolic, ipakj ja sa njim nemam nista, sta sam trebo otvorit temu o drugarstvu srba iz hrvatske i hrvata iz hrvatske, kontas da nema smisla

a dobro kako oces, tvoj izbor, ja bi ipak da na ovoj temi ne politiziramo kontas li me, da zaboravimo sve izvana i da se volimo i postujemo i pisemo samo lepe stvari. ovo su porodjadjajne muke sad, prve mace se bacaju u vodu pa je atmosfera sad malo losa, dok se ovaj mulj malo procisti bice to lepa tema

Cek bre kako mozes reci za srbina da je cetnik bez da kazes da je hrvat ustasa ?
Dakle u srbiji predsednik jeste cetnik , ergo u hrvatskoj je ustasa .

e pa druze necemo o tome ovde, samo ja se ne secam druze da je jospivoc rekao da je sombor hrvatski gra i da srbi nemaju sta tamo da rade, ne secam se ni da je josipovic odlikovan za ustaskog vojvodu, ebo te ja sam to prespavao a?

ovo?

Pogledajte prilog 277635

video sam ali nikolic nije moj predsednik, ja zivim u vukovaru i moj je josipovic a moje maticne drzave je nikolic, ipakj ja sa njim nemam nista, sta sam trebo otvorit temu o drugarstvu srba iz hrvatske i hrvata iz hrvatske, kontas da nema smisla

a dobro kako oces, tvoj izbor, ja bi ipak da na ovoj temi ne politiziramo kontas li me, da zaboravimo sve izvana i da se volimo i postujemo i pisemo samo lepe stvari. ovo su porodjadjajne muke sad, prve mace se bacaju u vodu pa je atmosfera sad malo losa, dok se ovaj mulj malo procisti bice to lepa tema

opet trkeljaš
nema priče sa "srbijom" dok je predsjednik čejen ..kontas ti mene...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back