Bambi
Elita
- Poruka
- 19.139
Peti, jesi li i ti tamo u onoj grupi na D?On mi je uvijek djelovao da je više u barely legal fazonu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Peti, jesi li i ti tamo u onoj grupi na D?On mi je uvijek djelovao da je više u barely legal fazonu.
Biće da nisam, pošto nemam pojma šta si me upravo pitala.Peti, jesi li i ti tamo u onoj grupi na D?
Samo u glaviOn mi je uvijek djelovao da je više u barely legal fazonu.
Apsolutno, neka tako i ostane.Samo u glavi![]()
Biće da nisam, pošto nemam pojma šta si me upravo pitala.
Lagano, čak si me i prijatno iznenadila.Mimoilazim se sa Badrijem na forumu.
Duga prica.
Izvini za cimanje.![]()
Iljiri sa Kavkaza
Nebijelkinji da priđem... da li si ti kršten?
obozavam grupni seks.Из шопинга, уморне, у кафану селе Српкиња, Хрватица, Босанка, Македонка, Словенка, Црногоркa, Албанка, Југословенка. Добрих намера и без икаквих разлика. Седе за истим столом, пију кафу, све подједнако лепе.
За другим столом седите ви.
Којој прилазите?
Ја југословенке па се не жалимobozavam grupni seks.
Najbolji odgovor na temi.Sve podjednako lijepe, a Jugoslovenka, brat bratu, ima minimum 60 godina.
Ајаоо, ја бих у баухаусу могла да живим!Nije mi nešto kaufland ni interšpar bauhaus mi se đa.
Nekada mi je pevec bio u tom fazonu.Ајаоо, ја бих у баухаусу могла да живим!![]()
Певец има пуно робе из СрбијеNekada mi je pevec bio u tom fazonu.
Good luck. I don't find girls from that area attractive. I would marry a girl from England, USA, Sweden, Canada. First I have to meet them and to have a couple of dates, of course.sve po redu kad bi bilo moguce..![]()
Da je ovjeriš,
I bar 1,75 visoka, manekenka, bez onih ružnih glomaznih bokova, kukova-brazilki.S dobrim sisama i dupetom bez sminke i parfema,ne pusi ne drzi fon
ideš mečki na rupu gde sede toliko žena?Из шопинга, уморне, у кафану селе Српкиња, Хрватица, Босанка, Македонка, Словенка, Црногоркa, Албанка, Југословенка. Добрих намера и без икаквих разлика. Седе за истим столом, пију кафу, све подједнако лепе.
За другим столом седите ви.
Којој прилазите?