Srpski super-heroj

Ja odvajkada znam da je ovaj momak nashe gore list :lol:

Srbin.gif

Notorna je lazh ova rech sa te slike. Chuj..."supersrbin"?
Pa opshte je poznato da je to chist primer sasvim prosechnog Srbina.

Shto se tiche srpskog superheroja, Bane Kerac je napravio onu Cat Claw. Za ostale ne znam.

Ma to da je tamo neki srbin bio spijun pa po njemu uradili bonda,to je jedinica mere gluposti,kao sto su svi ljudi na zemlji poreklom iz srbije pa i kinezi i ostali kosooki,to o bondu spada u ovu teoriju,mislim da smo se dovoljno dokazali kao super srbi prethodnih63 ako ne i vise godina,a i danas se dokazujemo,da manemo ove gluposti,a dokle je Bane stigao sa Cat Claw,i cinjenica je da nemamo ni strip ni jednog junaka naseg u kontinuitetu,iako se nesto pojavi brzo usahne i tako ispocetka kao da smo nesposobni da napravimi kontinuitet ,kvalitet,pricu i junaka ,pa sve ostale stvari od crtanja do izdavanja kao i plasmana kako kod nas tako i u inostranstvu,a po tome bi se i poznavali medju nacijama koje imaju tradiciju ovog vida kulture.

Znam da je jedan prvi primerak stripa na ovu temu poceo da se radi u privatnoj reziji,i sto sam videla sasvim je ok,moze da se poredi sa svetskim samo da li ce ga izgurati do kraja ne znam,uglavnom radi ga ekipa 72 72 godiste i resili su sve sami da isfinansiraju,koliko sam cula hteli su i internet firmu da otvore za strip ali ih agencija koci iako nije bila namera prodaja stripova vec predstavljanje delova stripa koji rade po brojevima kako bi vec isli u elektronskom obliku,cak su im i za zastitu intelektualne svojine u zavodu trazili veliku kintu ali i takodje nisu mogli da im garantuju potpunu zastitu patenta ili kako se to vec zove.

Back