- Poruka
- 13.072
Je li moguce da pola sveta pravi i ceni srpski mesarski nož a kad pokušaš da ga nadješ u srbiji naćićeš kineske, japanske, nemacke stagod....
i kvazi nozeve iz maxi-ja
i kvazi nozeve iz maxi-ja
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koji je to srpski mesarski nož?
jel to ovaj? vidim nema isti logo i drska nije ista bas
Ovo i mene zanima.Koji je to srpski mesarski nož?
i noz i satara idealno za kuvanje u prirodi...Kakav je ovo mesarski noz...
Ovo neka osakacena satara.
ma da ukrali dizajn i brendirali po kao mestu gde se pravejel to ovaj? vidim nema isti logo i drska nije ista bas
![]()
Batice, srca lete.E svašta za srpski mesarski nož nisam čuo a kovao sam noževe iz hobija
to je ono sto me i zabrinjavaE svašta za srpski mesarski nož nisam čuo a kovao sam noževe iz hobija
Da imam tri života i da dan traje 96 sati malo bi bilo za sva moja interesovanjaBatice, srca lete.
Da imam vremena posvetiti se necemu kao hobi, to bi bilo kovanje.
Svaka cast.
Ajde poteži, da čujemto je ono sto me i zabrinjava
moze neko kovanje? ali jedan drugi azijski noz/satara? malo drugacija ali u istom fazonu. i nigde ne mogu da nadjem kako se zove, gledao u jednom videu nekog mongolca ili kineza, taj ima neki noz sa kojim sve radi a ne lici ni na sta sto sam video po netu.E svašta za srpski mesarski nož nisam čuo a kovao sam noževe iz hobija
Vidi ovo:Da imam tri života i da dan traje 96 sati malo bi bilo za sva moja interesovanja
pa to da ja za ceo moj zivot nisam cuo za taj noz ali cinimi se da sam ga ponegde video a sad odjednom nema ko ga ne pravi a mi - nistaAjde poteži, da čujem
Sad sam van toga ali bih ti rado ispunio želju da nadjem vremenamoze neko kovanje? ali jedan drugi azijski noz/satara? malo drugacija ali u istom fazonu. i nigde ne mogu da nadjem kako se zove, gledao u jednom videu nekog mongolca ili kineza, taj ima neki noz sa kojim sve radi a ne lici ni na sta sto sam video po netu.
kako da se promovise kada vec postoji? i to vekovima unazad...negde na drugom kraju sveta...pa to da ja za ceo moj zivot nisam cuo za taj noz ali cinimi se da sam ga ponegde video a sad odjednom nema ko ga ne pravi a mi - nista
umesto da apcigujemo i pravimo i promovisemo ovo kad se vec zove po nama, mi - nista.
a neko pravi bogatstvo na 'nasem nozu'
e to je zabrinjavajuce
ne zurim se a i radoznao sam i rado bih bio od nekakve pomociSad sam van toga ali bih ti rado ispunio želju da nadjem vremena
Nije to problem, ja sam najmanje autošovinista ali ne znam za takav nož.pa to da ja za ceo moj zivot nisam cuo za taj noz ali cinimi se da sam ga ponegde video a sad odjednom nema ko ga ne pravi a mi - nista
umesto da apcigujemo i pravimo i promovisemo ovo kad se vec zove po nama, mi - nista.
a neko pravi bogatstvo na 'nasem nozu'
e to je zabrinjavajuce