Srpski luksuz: telefon, letovanje i izlazak

Ahaaaa, vi ste u fazonu: "Ma, pazi što bi "gospođe" da se luksuziraju i da kupuju pampers, a mogu lepo da se vrate 100 godina u nazad..."

P. S. E, da i moja baba nekada nije imala Tempo, Rodu, Merkur i Ideju, pa nije imala gde kupiti uloške :roll: Ali jbt, imala je stare tkanine, snalazila se žena.

Možda bi i tome trebalo da se vratimo. :roll: A ne da se luksuziramo :zcepanje:

Ma, dajte bre ljudi o čemu pričamo... :dontunderstand:

Dobro je nama šatro, jer ljudi u Africi gladuju, mojne me, majke ti :roll:

Bas tako..
Ja jesam, i ne podnosim hotele..i onaj ko ide na more pa bleji u hotelskoj sobi i posle se jos kupa u bazenu hotelskom, mislim koji ces moj na moru uopste :lol:
Idi u neki napucan hotel u selendru pored i eto ti..bas mi je to forsiranje hotela ono..za pokondirene tikve. Imam jednu poznanicu. Ne zna ni da pliva a kao podsmeva se ljudima sto letuju u Grckoj u apartmanima dok ona sedi pored hotelskog bazena, puci usta i slika se za fejs..:rotf: luksuz, sinko..

Ja idem na more da plivam, ronim, skacem, uzivam u prirodi, u borovini, i u skladu sa tim koliko novca u tom periodu imam biram i odmor...

Зашто би гост хотела "блејао" у соби? Собе служе за то да се преспава, истушира и одмори у подне. Шта раде иначе они који изнајме апартман - блеје над шпоретом?

Боравак у хотелу не значи да си дебил који се поред мора купа у базенима. Одакле ти те глупе предрасуде?

Kad si npr. u TR ili egipatskom risortu, obično nema ništa okolo na 20 km, nema ni prevoza, tako da si osuđen na hotelske sadržaje.
Uglavnom su super, al ispeezdiš posle 5 dana, sve si probao, i masaže, sve redom bazene, plivao ovako i onako, igrao tenis, jaho konja, nagnao kamilu, i šta sad...
A ljudi vole, sede i jedu i piju po ceo dan, niko ih ne uznemirava, svi ih dvore. Stvar je afiniteta šta ko voli.
Ja ako ne odem na pazarni dan tamo gde sam, ne umuvam se u gradski autobus sa lokacima na neku tešku periferiju, nemam pravi osećaj ni gde sam ni šta sam.
Imam švecki astal po ceo dan, al ništa nisam uradio, ako ne odem u lokalni market i gledam ženama u korpu šta su kupile i šta jedu tamo lolaci na ulici, to je meni prava stvar.
Da vidim nešto novo. I da plivam ko sumanut :)))

I obiđem kult-ist spomenike, da ne bude samo da sam ljakse, znači i vozdižem se duhovno spram mogućnosti lol

Poslednja izmena:
Pa ti podrazumevaš, ali nije tako... Mnogo je ljudi koj nikad nisu bili na pansionskoj usluzi u hotelu. Nisu tako letovali.

Ништа ЈА не подразумевам него подразумева форумашица којој сам реплицирала.

Она мисли да су рисорти једино што постоји од хотелске понуде.

Ne znam ja šta ko misli, samo šta se napiše..
A da postoje oni koji idu na more, a da samo more ne vole, koji sede pored bazena na 2 metra od mora, kojima je odlazak u hotel na moru nekakav prestiž i koji ne znaju da plivaju - postoje i nije ih mali broj.
Bez obzira na smeštaj.

Има таквих мамлаза у свим категоријама гостију. Којекакви трутови који се само сунчају, питање да ли уопште улазе у воду.

Има таквих мамлаза у свим категоријама гостију. Којекакви трутови који се само сунчају, питање да ли уопште улазе у воду.

>Gora kategorija je kad ljudi imaju, materijalno su obezbeđeni i imaju malu decu, mogu da ostanu 15 dana komonto u lepom mestu, široko, i kao, smore se posle 7 dana.
Alo, bre, smorio si se možda ti, ne voliš, u redu, ali pusti tu decu da ne smrde u gradu u stanovima...
E, nije im alternativa ni planina, možda banja, a ne, to nije za letovanje, ne bi im ni palo na pamet...

>Gora kategorija je kad ljudi imaju, materijalno su obezbeđeni i imaju malu decu, mogu da ostanu 15 dana komonto u lepom mestu, široko, i kao, smore se posle 7 dana.
Alo, bre, smorio si se možda ti, ne voliš, u redu, ali pusti tu decu da ne smrde u gradu u stanovima...
E, nije im alternativa ni planina, možda banja, a ne, to nije za letovanje, ne bi im ni palo na pamet...

Нисам сретала такве људе, углавном виђам оне који једва скрпе и тих седам до десет дана.

Ja bas mislim sve suprotno od ove elektrike..ti ljudi koji imaju novca, a po njima se to ne vidi na prvi pogled, su u stvari normalan svet, i pravi bogatasi (a ne ovi skorojevici) se uglavnom prosecno i oblace i ne upadaju u oci..i nisu shabancine koje moraju da sljaste u markiranom odelu, nakitu sve u sesnaest da bi ispali neko i nesto a glave prazne..

Sto se hotela tice, uglavnom ti koji bas insistiraju "Za mene nista manje od hotela sa 5 zvezdica" i jesu onakvi iz mog opisa, naravno da nisu svi koji idu u hotel..samo sam primer dala

Ja bas mislim sve suprotno od ove elektrike..ti ljudi koji imaju novca, a po njima se to ne vidi na prvi pogled, su u stvari normalan svet, i pravi bogatasi (a ne ovi skorojevici) se uglavnom prosecno i oblace i ne upadaju u oci..i nisu shabancine koje moraju da sljaste u markiranom odelu, nakitu sve u sesnaest da bi ispali neko i nesto a glave prazne..

Ниси ме схватила - реч је о људима којима пожелиш да донираш који динар кад их видиш а седе на парама.

Back