Srpski jezik, astrologija i simbolika

Evo male igre reči u kojoj povezujem srpski jezik,astrologiju i boga RA,naime videćeš da sam u simbolici astro znakova(ti me ispravi oko nje ako treba) naišao na vezu ovo troje.Ovo sam već ostavio u jednom komentaru nekog Drevnika na Serboni ali ovde više pripada po temi. OVAN - RAT,RAD,RAM,RALO,RAZBIJANJE,RANO,zoRA,tiRAnin,faRAon,guRAti, kubuRA,pRAngija,pRAsak BIK - RAzmnožavanje,paRA,zaRAda,kRAva,ždeRAnje,pRAse(svinje su u znaku bika),hRANa,tRAktor BLIZANCI - RAzgovor,RAscep,RAsprava,tRAka,bRAt,bRAva,vRAta tRAbunjanje,vRAgolan,tRAktat,obRAz,RAmena,foRA,RAdoznalost,RAzlog gRAnje,tRAnsport,tRAnzit,tRAč,naRAcija,pRAg,paRAlel,kompaRAcija RAK - kRAba,RAna,RAja(narod),geneRAcija,mateRA,baRA,močvaRA, RAčva,ljuštuRA LAV - KRALJ,RAdjanje,estRAda,RAdost,RAspust,dRAma,igRA,geneRAl, dRAg,paRAda,RAng,stRAtegija,gRAbež,neRAd,goRA(Crna GoRA),FRAncu ska,kRAsota,dRAgulj,dvoRAc,naRAndza,pretvaRAnje,očaRAnost,frizuRA, hRAbrost,restoRAn,stvaRAoc,tvoRAc,dominiRAti,RAj,gRAja,paRAvan,kul- tuRA,nameRA,gRAndiozno,gRAcija,izRAz,RAskoš DEVA - RAb,pRAksa,staRAnje,bRAnje,tRAg,istRAga,gRAm,mRAv progRAm,administRAcija,pRAšina,zdRAvlje,sRAm,posmatRAnje,dobRA VAGA - RAvniti,pRAvda,meRA,teRAzija,saRAdnja,bRAk,tRAmpa,odRAz, ukRAs,libRA ŠKORPIJA - RAskol,RAzvrat,RAka,gRAnica,moRAnje,sRAnje,*****,kaRAkondzula, *******,bRAbonjak,kaRAmbol,kRAter,mRAk.stRAva,regeneRAcija, tRAnsformacija,kontRA,sahRAna,vRAč,stRAst,izgaRAnje,smRAd,paRAzit fRAgmentacija,stRAdanje,oRAo(viši princip tog znaka),paRAstos, paRAnoja,pustaRA,preobRAžaj,opeRAcija,skaRAdnost,RAdijacija, zRAčenje,zabRAna,haRAč,jaRAk,odvRAtnost,dRAstično,proveRA, obRAčun STRELAC - RAst,RAzdaljina,stRAnac,oRAtor,tRAsa,tRAvel,tRApav, kameRA,avantuRA,moRAl,doRAt,RAzvijanje JARAC - bRAna,bRAniti,vRAćanje,pRA,tRAdicija,RAčun,staRAc,gRAdnja, tRAjanje,RAmpa,struktuRA,vRAn(crno je boja Saturna),zgRAda,hRAm pRAvac,naRAv,restauRAcija,mineRAl,uskRAtiti,upRAvnik,ogRAda,apaRAt VODOLIJA - RAzum,RAzlika,RAzmišljanje,sutRA,RApidno RIBA - tRAuma,čakRA,spiRAla,vibRAcija,sakRAl,kRAdja,gRAl,vaRAti, prevaRA,zaboRAv,kaRAntin,fukaRA,čauRA,unutRA,oRAkul,čaRApa, stRAna,tRAns,******,paRAdoks,veRA,stRAh,šaRA,pRAštanje,RAzdraž- enost,ekRAn,pRAnje,pRAna,utvaRA,kRAj,RAstvor,misteRA.

Back