Srpski heroji

Ti si, dakle, stvarno teži slučaj ludila. Znači, tebe se ovde može tretirati jedino kako zaslužuješ, a kako sam, uostalom, odavno već i sama napisala ovde, kao smešnog pajaca, kojeg treba tek povremeno "ošinuti", u prolazu, ne konkretno, već kao - paradigmu nadripatriotskog poremečaja percepcije. :mrgreen:

Ne ja sam za razliku od tebe lep,pametan i kulturan decko za razliku od tebe i tvog porodicnog nakota koji te je tako vaspitao poslao u lazu umesto u vrtic,cak si i *****(gay) sa zenskim nickom sto dovoljno govori o tebi :mrgreen:

Ne znam ko je na ovom forumu glavna sprdnja i zaebancija sem tebe :mrgreen:

Taj tekst sto si napisala non-stop ponavljas i ne menjas ga zato te necu uzeti za ozbiljno :mrgreen:
A ovde si jedino ti poremecena koja tvrdis da je tadic patriota :mrgreen:

A ti mene ne mozes nikada da oshinesh a da ne ispadnes budala.........a ovo zadnje ni sama ne znas sta si napisala...........

Ne ja sam za razliku od tebe lep,pametan i kulturan decko za razliku od tebe i tvog porodicnog nakota koji te je tako vaspitao poslao u lazu umesto u vrtic,cak si i *****(gay) sa zenskim nickom sto dovoljno govori o tebi :mrgreen:

Taj tekst sto si napisala non-stop ponavljas i ne menjas ga zato te necu uzeti za ozbiljno :mrgreen:

A ti mene ne mozes nikada da oshinesh a da ne ispadnes budala.........a ovo zadnje ni sama ne znas sta si napisala...........

Milunka, ispala si budala, jer Oli ne može da skapira :hahaha::hahaha::hahaha:

Pa da. Ti si školski primer: lud i glup, što je u tvom slučaju spojeno, ni ne zna da je to. :mrgreen: A uz sve, ide neizbežno i da si jadan, smešan... Ne treba ni nabrajati.

Pogrešno shvaćeno. Nit mrzim, nit volim, ni Amere, ni Ruse, sve je to politika, nema mesta emocijama. Ko ih ubacuje, ovi nadripatrioti, koji se stalno nešto lože na "majčicu Rusiju", ili katkad neki drugi, koji nekritički glorifikuju SAD.
tebe izgleda svi pogresno shVataju:D ne voles, ne mrzis,nemas, emocija.
osim sto si malkoc izgubila kontrolu pa zarepovala:D
Zlobodan je zlikovac Zlobodan je zlikovac Zlobodan je zlikovac Zlobodan je zlikovac Zlobodan je zlikovac... Zlobodan je zlikovac Zlobodan je zlikovac
........repuj do zore:D

Pa da. Ti si školski primer: lud i glup, što je u tvom slučaju spojeno, ni ne zna da je to. :mrgreen: A uz sve, ide neizbežno i da si jadan, smešan... Ne treba ni nabrajati.

A to da je neko jadan,glup i da cuti si rekla pa jedno 20-orici njih tako da te necu uzeti za ozbiljno.........to nije moj posao nego doktora :mrgreen:

A ako je za to sto si navela za tebe skolski primer to govori o tebi.......sasvim dovoljno :mrgreen:......jer ja u skoli nisam ucio gluposti za razliku od tebe nego samo pametne stvari...pozzz

A to da je neko jadan,glup i da cuti si rekla pa jedno 20-orici njih tako da te necu uzeti za ozbiljno.........to nije moj posao nego doktora :mrgreen:

A ako je za to sto si navela za tebe skolski primer to govori o tebi.......sasvim dovoljno :mrgreen:......jer ja u skoli nisam ucio gluposti za razliku od tebe nego samo pametne stvari...pozzz
Stvarno si beznadežan slučaj gluposti i ludila. I to ću reći i još milijardu puta, jer je, naprosto - činjenica. :mrgreen: I ne dvadesetorici, nego, opet, milijardu i dvadesetorici, ako to stvarno jesu. A u vašem slučaju, nadripatriota, jesu. :mrgreen:

Stvarno si beznadežan slučaj gluposti i ludila. I to ću reći i još milijardu puta, jer je, naprosto - činjenica. :mrgreen: I ne dvadesetorici, nego, opet, milijardu i dvadesetorici, ako to stvarno jesu. A u vašem slučaju, nadripatriota, jesu. :mrgreen:

Pa i oces ne bojim se ja da neces..........kompleksi iz mladosti te teraju na to :mrgreen::mrgreen:

Bah me intrigira sta to navodi nekog da iskljucivo preko neta svima koji se ne slazu sa njim ponavlja da su glupi..........verovatno gluposti imas u izobilju pa se rasipash ovde na forumu :mrgreen:
A takvi kao ti od mene bez neke prevelike rasprave dobiju po nosu u startu...........ali ovde mogu samo da ti se smejem..........:hahaha:

A ti si validna da odlucujes o tome ko jeste a ko nije :mrgreen:.........a pogotovu sa stavom da je tadic patriota :mrgreen: a milosevic zlikovac :hahaha::hahaha:

Idi bre leci se mali upishanko :mrgreen:

Pošto se na ovom PDF-u često raspravlja o Srpskim herojima i junacima, i svako ima neke svoje favorite koji su osporavani ili veličani, postavljam jedan link o Herojima, koji su daleko nadmašili "herojstvo" često pominjanih likova ovde...

http://www.mojheroj.com/

Ja heroje djelim na 3 tipa i to
> mitski heroji iz cijih prica mozes dosta toga da naucis , ali ne mozes da pouzdano tvrdis njihovo postojanje , ali su korisni jer kroz njihov zivot ucimo o covjeku (Kraljevic Marko , Toplica Milan , Kosancic Ivan , Milos Obilic ,.....)
> dokazani heroji , su stvarne i potvrdjene istorijske licnosti koje se nazivaju herojima zbog svojih visih ciljeva koje su tezili da ispune , to su licnosti kod kojih je prisutno iskonsko cojstvo i junastvo (tu spadaju major Tepic , vojvoda Vuk , vojvoda Putnik , Zivojin Misic , Hajduk Veljko ,....... ima ih dosta u nasoj istoriji neke ste vi vec nabrojali )
> neozvaniceni heroji su licnosti koje neko u datom trenutku smatra za heroje , ali nije dovoljno proslo od njihove smrti da bi se to prenjelo da sve ljude (cica Draza , Ljotic , Nedic , Mladic , Djujic ,...)

sada znam da vas se dosta nece slagati sa ovim zadnjim herojima , ali dobro duga je istorija , a buducnost jos duza .

Back