Srpski fudbal na UEFA listi

• Začetnik teme Začetnik teme Droid
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
1753984984852.png

Ni pre desetak godina nisu nista uradili. Najznačajniji pobeda Sampe 4 0 i ispadanje od Burse koja je sad druga , treća liga.
Od 2013. do 2016. su tri puta igrali plej-of Lige Evrope još kada nije postojala Liga Konferencije. Protiv Šerifa iz Tiraspolja, Viktorije Plzenj i AZ Alkmara.

Usput su tukli Bursaspor, Honved, Sampdoriju i Dinamo Minsk, koji su tada bili jaki protivnici. Nisu ispali od Burse.

Раднички тешка труба показало је још једном јасно ми је да Клаксвик искуснији у Европи али они време 2 милиона евра а ти 12 милиона и не шутнеш поштено на гол, за све је крив онај сарајевски квази "теренр" Дудић, Војводина им више неће дозолити излазак у Европу

Poslednja izmena:
Doveli trenera bošnjaka i odmah dobili iste rezultate kao bošnjaci u Evropi :mrgreen: možda im krene na bolje kad budu stavili ćirilicu na dresove i prestali da glume bratstvo i jedinstvo
ћирилица им је на грбу какве то везе има са фудбалом суштински мада сам и ја за то да српски клубови из Србије, РС и ЦГ имају на грбовима ћирилицу

оде у Сарајево на ћевапе

Pogledajte prilog 1764682
Нека. Он је живи очај од човјека, велики шовиниста и србомрзац. Он је уствари кренуо у Нови Пазар па га испалили при потпису уговора, онда оде у КГ јер се није могао одмах вратити од блама

Нека. Он је живи очај од човјека, велики шовиниста и србомрзац. Он је уствари кренуо у Нови Пазар па га испалили при потпису уговора, онда оде у КГ јер се није могао одмах вратити од блама
Сад ће наводно у Сплит да преузме хајдук ал то овде није тема

Back