Ne znam, ja se nisam positovetio sa likovima u filmu, jer retko kada da su prikazivali kajanje, neko sazrevanje, mozda nesto tek pred kraj, ali to moze da se okaci macku u rep. Junakinja i na kraju kako se secam nastavlja sa istim ponasanjem (mozda je pouka, ode omladina u tri lepe i da za neke nema pomoci).
Opet, sve zavisi sta je pisac, tj. reditelj hteo da kaze. Da je takav problem, jeste slazem se, svega toga ima medju omladinom, da je realno, pa tu i tamo, moze se reci, ali problem kao i sa "Ranama" je u tome sto majmuncici ono sto vide to i rade u vecini slucajeva.
S druge strane, pisac je mozda hteo da prikaze fatalnu "ljubav" u koju danasnje devojke upadaju, neke jer su zaljubljene, kao gl. junakinja, neke jer je imati decka cool, biti "riba" i sl.
Mozda bi sve bilo bolje da su je predstavili zaista kao neduzno dete na pragu adolescencije, otkud znam, ali ne, oni su isli sa drskom i razmazenom tinejdzerkom koja je zaljubljena, zeljna popularnosti i sl. Iz neba u nedra, a razvijenost likova 0.
S druge strane, da je gl. junakinja dozivela neki duhovni preporod ili sta vec, verujem da bi se drugi fokusirali na nesto drugo, kako je sve to cool, jer prvo, klinci ne znaju, stariji ne stavljaju u kontekst, a klinci se ugledaju na nas starije, koji smo opet podjednaki kreteni i nikakav uzor.
Moja zamerka i je i sav taj seks, eksplicitno prikazan, moglo je to sve da se uradi i suptilnije, senke, zvukovi, sta ja znam, drugaciji uglovi, ali ne, videcete vestacki penis u akciji, bez cenzure, to je glavni adut filma.