СРПСКИ ЧЕТНИЧКИ ПОКРЕТ бесмртна идеологија

Хмммм.....
Надам се да си пијан јер да ниси било би гадно ако си ово трезан рекао.

Увек спомињеш масоне, јевреје, енглезе и ко зна шта још.
Али немаш везе са везом.
"Легализовани четници" су били делови четничких јединица које су се ставиле под команду фашистичких окупатора, лично, колективно са потписом на документу.
Од њих је створена у главном Италијанска МВАЦ "Добровољачка Антикомунистичка милиција" која еј оперисала у далмацији и Црној гори.
Били су то сецикесе, бандити и кољачи.
МВАЦ је била састављена од Хрвата (усташе, домобрани и они које ни усташе ни домобрани нису хтели), Албанаца и Срба ("легализовани четници")
:lol: Нисам пијан, трезан сам и тачно сам написао.
Велики број четника (:roll:), који су се ставили под команду Драже Михаиловића, су имали дозволу од немачког окупатора јер су се представљали као Недићеве трупе!....Ти вајни "јунаци" су добијали ЛЕГАЛИЗАЦИЈУ преко Недићеве части и образа и да није било тога - не би опстали у шуми ни 5 дана јер би их Немци пстрељали. Неки су касније ухваћени у тој превари. Само мали број Дражиноваца је стисао "петљу" да буду нелегални а остали су дволичили.
О томе је била тема на пдф историја са свим релевантним чињеницама (тема: "сарадња комуниста и нациста за време 2СР").
Е ти "јунаци" су пуцали на своје добротворе (на недићевце) преко којих су имали легализацију и велику хуманитарну помоћ (лекови, одећа, храна. итд.).

Дакле, да појасним: нису били проблем ти ЛЕГАЛИЗОВАНИ четнички одреди, они су и требали да постоје, већ је проблем код оних лукавих и покварених четника који су се лажно представљали као "легализовани", добили легализацију на реч Милана Недића а онда збрисали у шуму и пуцали на те исте недићевце из заседе.
Наравно, уз те документе су могли слободно да се крећу.:rtfm:

Дакле, да појасним: нису били проблем ти ЛЕГАЛИЗОВАНИ четнички одреди, они су и требали да постоје, већ је проблем код оних лукавих и покварених четника који су се лажно представљали као "легализовани", добили легализацију на реч Милана Недића а онда збрисали у шуму и пуцали на те исте недићевце из заседе.
Наравно, уз те документе су могли слободно да се крећу.:rtfm:

Jesi li probao da napraviš kapu od alu-folije. kažu da tako vanzemaljci ne mogu da ti kontrolišu misli.

Ja mislim da se neki marskovski školski bus parkirao u orbiti i su njihovi klinci preuzeli kontrolu nat tvojom mislima čisto iz zajebancije.:per:

:rotf::rotf::rotf:...
Е ова ти је добра!...:super:

Срђо.
Видим да смо толерантни и расположени што поздрављам.
Види.
Поштујем свачије мишљење, ставове.....Могу да се бодем ако их не прихватам, али све то је живот.
Не желим много тога да ти замерим сем једне ситнице.
Поново прочитај уводни текст, заједно са текстом написаном на пергаментну,
па мислим да постоји могућност да се тема врати на праву страну.
Мислим да нећемо ништа постићи изношењем имена .

Срђо.
Видим да смо толерантни и расположени што поздрављам.
Види.
Поштујем свачије мишљење, ставове.....Могу да се бодем ако их не прихватам, али све то је живот.
Не желим много тога да ти замерим сем једне ситнице.
Поново прочитај уводни текст, заједно са текстом написаном на пергаментну,
па мислим да постоји могућност да се тема врати на праву страну.
Мислим да нећемо ништа постићи изношењем имена .
:ok::ok::ok:
У реду, опрости. Само сам мало свратио а сад одох...:bye:

Ја бих пре рекао, да се ту не ради о срећи, него да су "пуштени низ воду" и Краљ, и Влада и четници, али и капитализам!?

АЛИ ШТО!?
Ее, ТО :dontunderstand: !?
:sad2::sad2::sad2:

Пуштени cy низ воду, али cилoм пpилика нa тepeнy.

Tитo je биo пpejaк и пpeлyкaв.

А сад озбиљно: ванземаљци не постоје!...
То су јеврејске измишљотине ради пласшења народа.
Постоје демони (зли дуси) који се могу материјализовати и приказати као нека одвратна бића.

14922d1203442021-obama-illegals-share-same-message-n522306244_197290_3718.jpg

Vidiš na slici ovom čoveku je pomoglo.
i on je pričao o toem da je Hitler u stavri bio samo jedno neshvaćeno biće, da vanzemaljci ne postoje a d su to samo zli dusi iz "gospodara prstenova" koji žele da nam preotmu tela.

napravio sebi kapče od folije pa mu je bilo bolje pa je postao uvaženi član američkog kongresa.

Back