- Poruka
- 82.274
Pitao sam ai da kreira srpskog alfa mužjaka. Odgovor je bradati odrpanac ispred šupe 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@dulesrbenda ???Pitao sam ai da kreira srpskog alfa mužjaka. Odgovor je bradati odrpanac ispred šupe
Pogledajte prilog 1622384
Pusti ti ismevanje. Aj ako smes udji mu u dvoriste i uberi sljivu bez pitanja.Pitao sam ai da kreira srpskog alfa mužjaka. Odgovor je bradati odrpanac ispred šupe
Ne vidim ja nikakve šljive na toj slici.Pusti ti ismevanje. Aj ako smes udji mu u dvoriste i uberi sljivu bez pitanja.
Pobro mu Ja prc!Ne vidim ja nikakve šljive na toj slici.
Jel nosiš njegov poster pod tuš ili ga samo zamišljaš?Da, otprilike ga tako i ja zamišljam. Pravi srbski forum junak![]()
kazu koliki nos toliki ponos,ovaj jadan ga i nema?Pitao sam ai da kreira srpskog alfa mužjaka. Odgovor je bradati odrpanac ispred šupe
Немој да ме замишљаш, нема потребе.ja ovako zamisljam
@dulesrbenda gde ti je nos?kazu koliki nos toliki ponos,ovaj jadan ga i nema?
Pitao sam ai da kreira srpskog alfa mužjaka. Odgovor je bradati odrpanac ispred šupe
Шта му је са лицем? Изгледа улубљено.Pitao sam ai da kreira srpskog alfa mužjaka. Odgovor je bradati odrpanac ispred šupe
mozda je u aljinici nemojte da se zalecete.Da, otprilike ga tako i ja zamišljam. Pravi srbski forum junak![]()