SRPSKE STARLETE IZGLEDAJU KAO BLIZNAKINJE:Šiljate brade, špicaste jagodice i ogromna USTA-ovo je novi BIZARAN TREND

Jezivo cime se neki ljudi ovde bave i kakvim sve spodobama daju na vaznosti.

Mislim zasto tako izgledaju, pa brate zato sto su fukse niskog morala (ako ga uopste imaju), loseg ukusa, jako skromnog duha i intelekta, ogranicene, neobrazovane (pritom ne mislim uopste na formalno obrazovanje i imaju li neki papir ili nemaju) i ne rade nista na sebi (osim sto se izoblicuju i pumpaju), znaci neka bilo kakva nadgradnja nula bodova ali eto kao oce da budu "poznate" i da zive na visokoj nozi, pa zato i jesu starlete iliti tu neke drndaljke koje svojom pojavom samo zagadjuju javni prostor jer da su drugacije ne bi se ni zvale "starlete" vec verovatno nekako drugacije.
Одличан коментар.

povampireni majkl džekson?

Screenshot_20230622-105935_Samsung Internet.jpg

Screenshot_20230622-105946_Samsung Internet.jpg

Mozda neko da pojasni ovu izjavu od pre?

Pitala bi je kako se nosi sa bolovima ` strahom od komplikacija da podeli sa svima kojima treba neka operacija a plase se.

u moje vreme rad na sebi podrazumevao je nešto sasvim drugo.
danas sve rade na sebi ovako ili slično.
rad na sebi je više nego očigledan.
Pogledajte prilog 1364293
mozak se pretočio u sise dupe i u usta...
dobro možda malo i u kameru ajfona 14
ekonomija
mozak više nije na ceni

nije problem sto starletei pevaljke i pojedine politicarke izgledaju kao bliznakinje i kao da su poljubile vrelu peglu pa im nabubrile usne
veci je problem sto sve vise maldih zena i devojaka pokusavaju da lice na njih ..sve su uniformisane
И та физичка униформност иде под руку са менталном :whistling:

Back