Srpska posla

Не треба тинејџер да види сису, али је зато веома cool, ако урбани тинејџер, син чувене мајке и унук још чувенијег
деде, дилује, пардон чашћава друштво из своје основне школице марихуаном, у част мале матуре. :cool:

Dali mislis da jedno nije povezano sa drugim odnosno sa temom.??Ne lijecimo uzroke vec posljedice!!Tako je u BiH a malo manje u RH:cool:

"Molim sve ove što su podjednako protiv socijalizma gde su dobili stanove i kapitalizma iako rade kod privatnika pod kretenskim uslovima da preskoče temu i postave neki youtube clip na bilo kojoj od apolitičnih tema koje služe da se neko psihički oseća.
Svako kome ovaj forum služi za psihičko rasterećenje uz prepisivanje pesama ili postavljanje youtube gluposti neće moći da shvati šta piše ispod pa nek zaobidje da se ne muči.

Ostali nek udahnu jer neće biti poštedjeni.."
----------------------
S*eban kao glagol trpni:hahaha:

Velika je stvar imati obraz. Po mogucstvu dva. Od doticnog se ne ocekuje nijedan. Ako se od mene ocekuju klasicni, nema ni o tome govora. U tom slucaju jedan bi mi sluzio da se uvija primajuci tudje sramote i grehe kao SVOJE rane. Ja nisam prosjak iz Cuda u Sarganu, a bogami ni da mi se obraz ispupci od tudje srece sto je (a samo mu se cini) pogodio ranjivu metu.

Moguce da ti mislis da se ja "psihicki osecam", ali se kao i uvek varas.
U odnosu na tebe, ja se osecam kao Veliki Getsbi, koji, okruzen ne hijenama nego ljudozderima, slobodu trazi u zatvoru. U odnosu na ljudozdere, zatvor je pravi raj.U mom slucaju ne (opet ne) klasicni, to samo znaci da je moja psiha cesto pametnija od mene. Onaj emotivni deo. Ume da se otkopca bar na nekoliko sati dnevno, ti svoju osakacenu nosis kao krst. Verujem da, dok strikas na neciji racun samozadovoljno i mazohisticki, izgledas kao ubica pred ubistvo, sreca sto i ne mogu da vidim.
Za takve prizore nemam simpatija. Osim radoznalosti: Profesija ili hobi?! Ili "specijalizacija" kao prinuda?! Mozda i ona izvrnuta i iscasena verzija: Kao ambicija?!

I, sta god i kako god, TI vise ne mozes da zakljucas Ambasadu, ne mozes da zakljucas NISTA, a to je velika pobeda onih koji se "psihicki osecaju" i koji su za kratko vreme naucili da je osveta najsladja kad je hladna. Jer, sve i da bude zakljucana, TI neces imati tu cast! Tog agresivnog izazova, moraces se ipak odreci:cool:

Poslednja izmena:

Srbija kroz svoju istoriju nikada nije živela u blagodeti pa iako smo naučeni na siromaštvo nikad nismo pristajali na bedu.

Iako je tekst nesredjen jasno ukazuje na srpski mentalitet i interesne potrebe stranih proizvodjača. Nama ostaje ili da se uklopimo u razradjenu, preciznu i nimalo konfuznu šemu jeftine radne snage gde ćemo kad ovladamo nekom novom tehnologijom primeniti taktiku Tajvanaca ili ćemo se okrenuti celom svojom ličnošću svojoj privredi ali nam je problem mentalitet seljaka koji firmu vidi kao dopunsku zaradu pored onog što ima oko kuće.

Pravilan izbor državnog uredjenja u odnosu na veličinu teritorije, broj stanovnika i prirodne resurse nam je više nego presudan. Nemamo mi vremena da učimo nova društvena dostignuća u kojima nikada nismo živeli a nemamo ni jaku ekonomiju da bi smo sebi priuštili zatvoreno komunističko uredjenje. Takodje suviše je kasno da primenjujemo seosku logiku kako je firma dopunski način da zaradimo pored njive pošto se veći deo populacije preselio u grad a tamo nema šta da se okopava. Pod hitno doneti zakon da posao u nekom mestu može dobiti jedino lice koje u istom živi bar 10 godina.

Trenutno smo kao putnik na raskrsnici sa malim zavežljajem hrane i malo vode, dovoljno da stignemo do bilo kog od dva cilja ali nedovoljno da Aristotelovski čekamo i budemo neutralni na raskrsnici.
Samo neki ovde ne mogu da shvate da je pasiva kojoj teže krajnje pogubna u polarizovanim interesnim grupama. Gajimo pečurke, gajimo žabe zbog bataka, uvezite Nemca za radnu snagu, prodajmo sve to Rusiji ili Kini ne mora Evropi, ALI POČNITE VIŠE I JEDNI I DRUGI UMESTO ŠTO SE MEDJUSOBNO OPTUŽUJETE ZA NERAD I LOPOVLUKE!

savrsen pogodak u centar !!!!!!

interesantno
dok su stvari bile iste pod miloshevicem puna su usta bila "treba ukloniti retrogradni element bla bla" onda je miloshevica zamenio retrogradni koshtunica pa su stvari ostale iste,njega mudri DS i sad shta?
sad vishe nije problem retrogradna vlast nego retrogradan narod shto je sve isto lol
narode zapni problem je u tebi samo mi da se ne diramo...jer najbolji smo....jel tako?tako je.
hahaha

"Molim sve ove što su podjednako protiv socijalizma gde su dobili stanove i kapitalizma iako rade kod privatnika pod kretenskim uslovima da preskoče temu i postave neki youtube clip na bilo kojoj od apolitičnih tema koje služe da se neko psihički oseća.
Svako kome ovaj forum služi za psihičko rasterećenje uz prepisivanje pesama ili postavljanje youtube gluposti neće moći da shvati šta piše ispod pa nek zaobidje da se ne muči.

Ostali nek udahnu jer neće biti poštedjeni.."

bla, bla...
----------------------
:

Uhh... koga ćeš ti da poštediš?, ti si oduvek bila toliko krhka... ne daj se Biljo :heart:

interesantno
dok su stvari bile iste pod miloshevicem puna su usta bila "treba ukloniti retrogradni element bla bla" onda je miloshevica zamenio retrogradni koshtunica pa su stvari ostale iste,njega mudri DS i sad shta?
sad vishe nije problem retrogradna vlast nego retrogradan narod shto je sve isto lol
narode zapni problem je u tebi samo mi da se ne diramo...jer najbolji smo....jel tako?tako je.
hahaha

Ti si pak poseban slučaj. Takvu doslednost u mišljenju sam retko srela. Nije da nemaš i argumente... :heart:

interesantno
hahaha

Па шта ти није јасно, очигледно је да реликти прошлости опстају упркос свим напорима снага цивилизације и просперитета. Србин је по професији мазохиста, одупире се напретку и уранијуму, мамицу му заосталу :thumbdown:

treba samo da vidish onog s insektom u avataru
iz petih zila ne bash inteligento chova pokushavao da brani lopovluk zutih
kad je ostao bez agrumenata zvaka mu bila"pa vi radikali ocete da vratite srbiju u 16.vek" :hahaha:
ova tema je isto to samo uz mnogo vishe rechenica
tuga

Ти инсекти што прате модерне тенденције су специјална врста настала укрштањем комарца и мољца. Сисају крв и паразитирају и плус ти по орману упропасте ствари што већ имаш. Једном речју демони за које само глогов колац и кинеско-техеранско-путиновски рецепт имају ефекта :thumbdown:

Poslednja izmena:

Back