C0NSIGLIERI
Buduća legenda
- Poruka
- 44.240
Narod treba *ebati dok ne crkne i to sve sa parolom IZDRZITE ZA EVROPSKU SRBIJU !

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не треба тинејџер да види сису, али је зато веома cool, ако урбани тинејџер, син чувене мајке и унук још чувенијег
деде, дилује, пардон чашћава друштво из своје основне школице марихуаном, у част мале матуре.![]()
Jel da da je komplikovano?
Srbija kroz svoju istoriju nikada nije živela u blagodeti pa iako smo naučeni na siromaštvo nikad nismo pristajali na bedu.
Iako je tekst nesredjen jasno ukazuje na srpski mentalitet i interesne potrebe stranih proizvodjača. Nama ostaje ili da se uklopimo u razradjenu, preciznu i nimalo konfuznu šemu jeftine radne snage gde ćemo kad ovladamo nekom novom tehnologijom primeniti taktiku Tajvanaca ili ćemo se okrenuti celom svojom ličnošću svojoj privredi ali nam je problem mentalitet seljaka koji firmu vidi kao dopunsku zaradu pored onog što ima oko kuće.
Pravilan izbor državnog uredjenja u odnosu na veličinu teritorije, broj stanovnika i prirodne resurse nam je više nego presudan. Nemamo mi vremena da učimo nova društvena dostignuća u kojima nikada nismo živeli a nemamo ni jaku ekonomiju da bi smo sebi priuštili zatvoreno komunističko uredjenje. Takodje suviše je kasno da primenjujemo seosku logiku kako je firma dopunski način da zaradimo pored njive pošto se veći deo populacije preselio u grad a tamo nema šta da se okopava. Pod hitno doneti zakon da posao u nekom mestu može dobiti jedino lice koje u istom živi bar 10 godina.
Trenutno smo kao putnik na raskrsnici sa malim zavežljajem hrane i malo vode, dovoljno da stignemo do bilo kog od dva cilja ali nedovoljno da Aristotelovski čekamo i budemo neutralni na raskrsnici.
Samo neki ovde ne mogu da shvate da je pasiva kojoj teže krajnje pogubna u polarizovanim interesnim grupama. Gajimo pečurke, gajimo žabe zbog bataka, uvezite Nemca za radnu snagu, prodajmo sve to Rusiji ili Kini ne mora Evropi, ALI POČNITE VIŠE I JEDNI I DRUGI UMESTO ŠTO SE MEDJUSOBNO OPTUŽUJETE ZA NERAD I LOPOVLUKE!
I ja mislim isto.savrsen pogodak u centar !!!!!!
I ja mislim isto.![]()
"Molim sve ove što su podjednako protiv socijalizma gde su dobili stanove i kapitalizma iako rade kod privatnika pod kretenskim uslovima da preskoče temu i postave neki youtube clip na bilo kojoj od apolitičnih tema koje služe da se neko psihički oseća.
Svako kome ovaj forum služi za psihičko rasterećenje uz prepisivanje pesama ili postavljanje youtube gluposti neće moći da shvati šta piše ispod pa nek zaobidje da se ne muči.
Ostali nek udahnu jer neće biti poštedjeni.."
bla, bla...
----------------------
:
interesantno
dok su stvari bile iste pod miloshevicem puna su usta bila "treba ukloniti retrogradni element bla bla" onda je miloshevica zamenio retrogradni koshtunica pa su stvari ostale iste,njega mudri DS i sad shta?
sad vishe nije problem retrogradna vlast nego retrogradan narod shto je sve isto lol
narode zapni problem je u tebi samo mi da se ne diramo...jer najbolji smo....jel tako?tako je.
hahaha
Tako je.pa robotizovani teletabisi i moraju da "misle" isto
interesantno
dok su stvari bile iste pod miloshevicem puna su usta bila "treba ukloniti retrogradni element bla bla" onda je miloshevica zamenio retrogradni koshtunica pa su stvari ostale iste,njega mudri DS i sad shta?
sad vishe nije problem retrogradna vlast nego retrogradan narod shto je sve isto lol
narode zapni problem je u tebi samo mi da se ne diramo...jer najbolji smo....jel tako?tako je.
hahaha
Meni i dalje nije jasno da je tamo nenormalno da nazoveš kuću da vidiš jel ti gladan sin od 25 godina a normalno je da ti kolega *****?