vecavestica
Iskusan
- Poruka
- 5.601
Narode,srecna nam Nova godina.
puno zdravlja,srece i ljubavi a sve ostalo mozete da kupite.
puno zdravlja,srece i ljubavi a sve ostalo mozete da kupite.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A zasto??:vi gresite sto ste fini prema meni
?:tako postanem razmazena i kad neko nije fin ja ne znam sta cu
u stvari mene svi mrze
Da ispravnost brzo dosadi to zavisi od slucaja.Iluzionista:Pazi... Logicki da. Ispravniji je Gregorijanski. Ali, ispravno je dosadno. "Ispravnost" vrlo brzo dosadi. A u Srbiji logika ionako nije priznata nauka. Tako, yebi ga... A to o neradnicima... Ima u Srbiji i onih koji rade... I to zestoko. Verovao ili ne. Ima onih koji se svaki dan bore za onu "koricu hleba" koja ce nahraniti njihovu familiju. A 2 dana odmora bi im mnogo znacilo za skupljanje snage za tu borbu. Zapadnjacki sistem rada ce degenerisati i neke dobre osobine srpskog naroda. U redu je uvesti nove radne navike. Ali, ne preterivati s time. Pa kazi, molim te: sta fali Spancima. I oni imaju dosta liberalan i slobodan radni dan... I pored toga opstaju.
Ma mene boli uvo slavite kad god hocete. Ja ne slavim ni jedan ni drugi samo kazem da je to dogmatsko ucenje i inat i tvrdoglavost (i sta sve ne) srpske pravoslavne crkve (i to samo da bi se razlikovali od zapada).Weeky:To ti kazem...mene zovu ovi na proslave u vreme njihovog bozica ali ja se ne dam...slavim ga 7.!
chokolada:?:tako postanem razmazena i kad neko nije fin ja ne znam sta cu
u stvari mene svi mrze![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kakav si ti lik jagodice.![]()
Jesi li takva i u privatnom zivotu?
Hocu bre da se druzim s tobom!jagodica:chokolada:?:tako postanem razmazena i kad neko nije fin ja ne znam sta cu
u stvari mene svi mrze![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kakav si ti lik jagodice.![]()
Jesi li takva i u privatnom zivotu?
ahahha a sta mi dodje ovo??![]()