Srpska Jutjuberka u 22. godini izvršila samoubistvo

ecio94

Domaćin
Poruka
3.440

SRPSKA jutjuberka i influenserka Kristina Kika Đukić(22) preminula je sinoć.​

1639057696000.png

Prijatelji se na Jutjubu i Instagramu opraštaju od prerano preminule Kike Đukić, a njena prijateljica objavila je saopštenje i indirektne poruke da je reč o samoubistvu.

Kristina Kika Đukić (22), mlada srpska jutjuberka influenserka, prerano je izgubila život. Javnost je o tome obavestila njena prijateljica, takođe influenserka Laura Tešanović

"Obaveštenje: na našu veliku žalost moram da vas obavestim da Kika više nije sa nama. Želim ovim putem da izjavim saučešće njenoj porodici i svim ljudima koji su je voleli i poznavali... Volim te, Kiko, zauvek, počivaj u miru", piše na Instagram nalogu Kikine prijateljice.
Sudeći po Laurinoj prethodnoj objavi, na kojoj je ostavila brojeve za kontakt za prevenciju samoubistva, može se zaključiti da je Kika izvršila samoubistvo.
Influenser Miloš Bajić, poznatiji kao Miloš HD, takođe se oprostio od Kike: Sve što bih želeo da kažem, a ima mnogo toga, sada bi bilo suvišno. Počivaj u miru mala, volim te i neka te anđeli čuvaju.
Kika je u martu 2015. godine pokrenula svoj Jutjub kanal „K1KA“ na kome je svakog dana objavljivala klipove koje je snimala dok igra popularni „Minecraft“. S obzirom na to da je u to vreme bila jedan od retkih ženskih igrača koji uživaju u toj igrici, za samo desetak dana sakupila više od hiljadu pretplatnika. Iz dana u dan je postavljala nove sadržaje, pa je njen kanal postao jedan od najbrže rastućih domaćih kanala na Jutjubu. Sada ima 700 hiljada pratilaca, a na njemu se nižu poruke fanova koji se s tugom opraštaju od nje.

Kristina Đukić je rođena 2000. godine u Beogradu. Kako je, u jednoj ispovesti, ispričala svojim pratiocima, u prvi mah su je svi znali kao "devojku koja je promašila školu", ali se brzo pročula kao jutjuberka i gejmerka. To je nije sprečilo da bude odličan đak, ali je uvek nalazila i dovoljno vremena za svoj omiljeni hobi koji joj je prerastao i u zanimanje.
https://lepaisrecna.mondo.rs/Lifestyle/Poznati/a39931/Kika-Djukic-izvrsila-samoubistvo.html

Bas mi zao kike. Bila je bas kul. 💔

Ne verujem da ce onaj mentol smeti da kroci vise po teretanama jer ce osetiti sta je ugnjetavanje, na svojoj kozi.

Mislio sam da si stariji tip.

Što se teme tiče, užasna je činjenica da je dete od 22 godine oduzelo sebi život, šta god da je mučilo znači da je bilo jače i veće od želje za životom.

Plus kada se dodaju neke loše stvari, internet nasilje i ostale gluposti, to je tek posebna dimenzija.

zao mi je kad neko mlad to uradi

zbog gluposti

jaka stvar mreze , hejteri nek hejtuju, ne citas budale

Klincima je danas društvena mreža merilo svega, koliko si tamo popularan, gotivan, lep, ovakav i onakav tako te i percipiraju, koliko te tamo gaze oni osećaju to kao fizičko maltretiranje, isto kao da ih neko bije.

Lako je nama sad da pričamo da je to glupost kad smo rasli bez toga, da ti od kad prohodaš strpaju telefon u ruke da se igraš i da ti svi u školi samo o tome pričaju, pitao bih te ja. Gledam klince sa terase idu ulicom i viču neke fore tih jutjubera, to su im idoli danas.

Moderan influenserski zivot odneo jos jednu zrtvu.
Tačno. To treba zabraniti. Pogotovo što većina njih strimuje do kasno u noć,piju energetska pića koja utiču loše na srce itd ... Pre možda godinu dana sam pogledao par njenih klipova pošto su mi izlazila u recomended,nisam primetio da se ponašala degutantno ili da je psovala kao kočijaš što večina drugih to radi. Užas,šta reći ...

Klincima je danas društvena mreža merilo svega, koliko si tamo popularan, gotivan, lep, ovakav i onakav tako te i percipiraju, koliko te tamo gaze oni osećaju to kao fizičko maltretiranje, isto kao da ih neko bije.

Lako je nama sad da pričamo da je to glupost kad smo rasli bez toga, da ti od kad prohodaš strpaju telefon u ruke da se igraš i da ti svi u školi samo o tome pričaju, pitao bih te ja. Gledam klince sa terase idu ulicom i viču neke fore tih jutjubera, to su im idoli danas.
to valjda do 16 god , posle shvate malo vise

https://www.kurir.rs/stars/3826229/surove-optuzbe-tiktokera-zbog-samoubistva-kike-baka-prase
- Pa ona drama sa Baka Prasetom, gde ste joj se use**vali u život zajedno sa njim. Ne znate za granicu, de*ili mali i veliki. Tastatura je, nažalost, omogućila svakom imbecilu da ostavi komentar i pljune na nekoga. Svi mi dobijamo svakakve komentare, uglavnom "oguglamo" na sve to. Međutim, želeli to da priznamo ili ne, dođe momenat kada se nakupe sva ta s*anja koja istipkate, izgovorite, snimite - nastavio je.

A evo i moje teme prije par mjeseci o ovom debilu koji ako ovako nastavi, izgleda da ce jos nekoga nositi na dusi.
https://forum.krstarica.com/threads/da-li-baka-prase-lose-utice-na-nasu-djecu.935279/

Nazalost, sad je kasno. Kika je bila bas dobra djevojka i mnogo mi je zao. Igrala igrice, vodila svoj zivot, i onda dodje iskompleksirani, celavi, nabildovani Baka Prase koji je utripovao da je Bog i batina, sa svojom armijom debilnih klinaca i pocne da je vrijedja i zlostavlja. Usao sam joj na instagram da vidim slike, i kad sam procitao komentare ispod slika najezio sam se.

Kika, pocivaj u miru :heart:

Poslednja izmena:
Bas mi zao kike. Bila je bas kul. 💔

Ne verujem da ce onaj mentol smeti da kroci vise po teretanama jer ce osetiti sta je ugnjetavanje, na svojoj kozi.
Ja ne mogu da vjerujem da ga u tom Beogradu do sad niko nije isamarao i njega i onog debilnog Chodu, jednostavno likovi koji su debili, dosli do malo para i sad umislili da mogu da vrijedjaju i zlostavljaju svakog ko im se ne svidja, u Baki Prasetu cuci mali Velja nevolja definitivno, psihopata.

Ja ne mogu da vjerujem da ga u tom Beogradu do sad niko nije isamarao i njega i onog debilnog Chodu, jednostavno likovi koji su debili, dosli do malo para i sad umislili da mogu da vrijedjaju i zlostavljaju svakog ko im se ne svidja, u Baki Prasetu cuci mali Velja nevolja definitivno, psihopata.
Svi ti koji vredjaju preko drustvenih mreza su psihopate
i zbog takvih da se divna devojka ubije
to je strashno

Tuga. Razumem da neko oduzme sebi život jer prosto ne može podneti neku vrstu torture (nešto ekstremno), mentalno ili fizički. Ali sigurno to nije slučaj sa njom. Čudnovato je sve to. Šteta. Jadni roditelji. Čuvaš dete, raduješ se, gledaš kako odrasta i onda doživiš da oduzme sebi život. Tragedija.
https://en.wikipedia.org/wiki/Bullying

Ne znam koliko su reči od tog mentalno zaostalog vepra doprinele ovoj tragediji,ali...šta je sve pričao o njoj,ono je tako odvratno i gnusno da nemam reči. Treba neko da ga iznabada da se malo spusti na zemlju.

verovatno tada nije nameravala da se ubije
ko zna sta je okidac bio
Ma vjerovatno joj se sve nakupilo a i sajber bulying je dosta uticao na to. udji na njen profil na instagramu da vidis komentare ispod njenih slika, ja sam u šoku kakvih tu gadosti ima. Što se tice ovih video klipova koje jutjuberi izbacaju, oni snimaju nekad video i mjesec,dva prije nego ga okace na youtube, tako da mozda zadnji video nije snimljen isti dan kad je izasao. Na kraju , sad nije ni bitno. Osobe koje izvrse samoubistvo to i ne najavljuju. Mada opis ispod zadnje slike je dosta indikativan. Treba da se nesto uradi povodom internet zlostavljanja definitivno.

Back