Manga Hilux
Stara legenda
- Poruka
- 83.940
svi mislimo da ono što dolazi sa "zapada" je uvek bolje od domaćeg , tako i u kulinarstvu i dijetama
evo nešto kvalitetno svetsko , a Srbsko
evo nešto kvalitetno svetsko , a Srbsko
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo.Srbija nije bila poznata po prekomernoj telesnoj masi sve dok se nije zaljubila u amerikanizme. Koka kola, hamburger, neuredan život, da smo neki kancelarijski miševi...
Ovo.
Ne nuzno taj nesretni, nezdravi hamburger, vec manjak kretanja i tjelesne aktivnosti.
Prije nije bilo hamburgera, ali je bilo cvaraka i slanine, dodje opet na isto.
Danas prakticki idemo autom ako nam je nesto udaljeno 200 metara.
Dovoljno je samo svaki dan prohodati dva sata, svi bi imali liniju kao manekeni.
e sad ovo malo diskutabilno , da ne idemo u ekstremeBaka mi je pričala da su dok je ona bila dete, nakon Drugog svetskog rata, i balege pekli i jeli kao hleb kojeg nigde nije bilo
Znam. U trenucima preživljavanja nećemo mnogo misliti na to kako išta zvuči i izgleda.e sad ovo malo diskutabilno , da ne idemo u ekstreme
Ne znam kako je u Srbiji (vjerujem da je ipak bolje), ali u Hrvatskoj vec godinama na pijaci prodaju muda pod bubrege.Ishrana je takođe važna. Sasvim drugačiji znoj proizvodimo kad jedemo ovu ili onu vrstu hrane, da ne pričamo o drugim stvarima.
Isus Hrist, dragi Sin Božiji, nije mario za ono što će jesti i piti pre svog uskrsnuća.Ne znam kako je u Srbiji (vjerujem da je ipak bolje), ali u Hrvatskoj vec godinama na pijaci prodaju muda pod bubrege.
pričamo o hrani_hrani i dijeti , ne o duhovnoj hrani , okIsus Hrist, dragi Sin Božiji, nije mario za ono što će jesti i piti pre svog uskrsnuća.
Hrana koju konzumiramo, ako smo u družbi sa Njim, nikad nas neće razboleti.
Bog dragi zna ko sam i kakva sam, odakle moji gresi, kako da ih oplevi kao da ih nikad bilo dok se molim, to je kao korov protiv kog nemam moći.
Volim Gospoda Isusa Hrista jer nas nije učio da je u jelu i piću spas, u ovome ičemu svetskom.
Učio nas je nekim sasvim drugim stvarima, da jedna riba i jedan hleb hrane hiljade, a da samo On može duše da nahrani za sva vremena, izleči, slepi da progledaju, bogati da odbace svoja imanja;
Gospod Bog neka nas vidi u revnosti, neka pomogne onima koji još ne znaju i ne vide; Svima Gospod Bog neka se nađe, kao što i hoće.
Ok.pričamo o hrani_hrani i dijeti , ne o duhovnoj hrani , ok
Mila moja, ja u kupe, ti u spade.Isus Hrist, dragi Sin Božiji, nije mario za ono što će jesti i piti pre svog uskrsnuća.
Hrana koju konzumiramo, ako smo u družbi sa Njim, nikad nas neće razboleti.
Bog dragi zna ko sam i kakva sam, odakle moji gresi, kako da ih oplevi kao da ih nikad bilo dok se molim, to je kao korov protiv kog nemam moći.
Volim Gospoda Isusa Hrista jer nas nije učio da je u jelu i piću spas, u ovome ičemu svetskom.
Učio nas je nekim sasvim drugim stvarima, da jedna riba i jedan hleb hrane hiljade, a da samo On može duše da nahrani za sva vremena, izleči, slepi da progledaju, bogati da odbace svoja imanja;
Gospod Bog neka nas vidi u revnosti, neka pomogne onima koji još ne znaju i ne vide; Svima Gospod Bog neka se nađe, kao što i hoće.
No one cares.Ispoštujmo temu, bave se samo hranom, ono hranom-hranom!Mila moja, ja u kupe, ti u spade.
Sta mislis sta bi patrijarh Pavle rekao na ovaj upis?
Pa nije Isus fitness trener koji slaze jelovnike i pipa zenske guzice po teretanama.
ja znam gomilu takvih. svi rodjeni maratonciMoj komšija dere samo rakiju eno ga suv ko grana. Mislim da je to prava srpska dijeta