Srpska crkva u Makedoniji i Crnoj Gori isto kao i Dalaj Lama!

eremita:
Мајмуне глупи, постоје црквене књиге које ЗА РАЗЛИКУ ОД ТЕБЕ ДУГО ПАМТЕ... па се тако лако може пронаћи СРПСКО ПРЕЗИМЕ ДИМИТРИЈЕВИЋ свештеника из Прилепа који је мучки убијен од Турака. А то је мој предак по мајчиној (тј.женској линији)......

Strašno...a kol'ko ih je tako ubijeno i da se ne zna... :cry: :cry: :cry:

crow:
CAPS LOCK
je uvek odraz manjka argumenata ;)

a shto mene zabole dal je njihove sekte priznao carigrad
ili moskva???

ni jedno ni drugo nisu deo srbije, u kojoj mi zivimo

a ja sam gradjanin
i smatram da svako ima pravo da veruje u shta ooce i kome oce
i da ne sme zbog toga da ispashta do god ne krshi neki sekularni zakon!

samo tako greshish
al nemash dovoljno mozga da to shvatish... :(

Сам си написао да си ГРАЂАНИН и ДА ТЕ ЗАБОЛЕ - па пошто си грађанин и пошто те заболе - шта се онда који мој уопште петљаш у проблеме СПЦ и какве то везе уопште има са тобом ! :evil:

SANDRINAbg:
Ma dobro sektaši to i priznaju...al' ova goveda katolička i alahova...jel' i njihova vera propoveda mržnju, aaa? :confused: :evil:

Па наравно да проповедају мржњу, пре свега Ислам проповеда да треба уништити (читај: убити!) све "невернике"... а пре пар месеци је лично адвокат Ватикана изјавио на судском спору у Америци (у коме потомци жртава из Јасеновца и других логора траже да им се врати опљачкана имовина у злату, новцу и драгоценостима која је "похрањена" у Ватикану) ДА ЈЕ ВАТИКАН ИМАО ПРАВО ДА УНИШТИ ЈЕРЕТИКЕ(читај:имао право да побије!) ПРЕМА НЕКОЈ СВОЈОЈ ОДЛУЦИ...

Ништа слично нећеш наћи нигде у 2 000 година историје православних хришћана!

eremita:
Па наравно да проповедају мржњу, пре свега Ислам проповеда да треба уништити (читај: убити!) све "невернике"... а пре пар месеци је лично адвокат Ватикана изјавио на судском спору у Америци (у коме потомци жртава из Јасеновца и других логора траже да им се врати опљачкана имовина у злату, новцу и драгоценостима која је "похрањена" у Ватикану) ДА ЈЕ ВАТИКАН ИМАО ПРАВО ДА УНИШТИ ЈЕРЕТИКЕ(читај:имао право да побије!) ПРЕМА НЕКОЈ СВОЈОЈ ОДЛУЦИ...

Ништа слично нећеш наћи нигде у 2 000 година историје православних хришћана!

Pa onda me i ne čudi ponašanje ovih što vršljaju forumom...š'a reći, sem, daleko od moje kuće... :roll: :? :confused:

Karlito Brigante:
Ako si pratio moje pisanje,videćeš da to nije moj rečnik. :) A što se tiče korova,pošto se nadisao onog silnog dima kod Bele palanke(a možda je dodao i malo kanabisa ili opijuma)
svašta on može da napiše. :shock:

Ma ja to onako, cisto da ne bude zabune ko je ovde *********...

Nemojte da mi otimate moj omiljeni nadimak :lol:

Koliko odgovora.. Sa jedne teme stigosmo i do JAT-a, mislim strastno... Nego da se vratimo na sustinu teme...
Koliko sam shvatio postoje dve grupe ljudi ovde... (Muslimani, Makedonci,Crnogoci i neki pojedinci)- Koji podrzavaju to sto su uradile Makedonske vlasti i sto rade vlasti u CG... I Hriscane na drugoj koji ne podrzavaju sve to...

Za muslimane samo ovo...Voleo bih kada bi vama oduzeli dzamije, tamo de ste manjina...Da vidim kako bi se osecali... Posto vidim da neki pokusavaju da dokazu, gde vecina ide to je njihovo! Koja je to logika!
A za nepriznatu MPC jedino resenje, po meni, je... Priznati SPC na teritoriju Makedonije kao i ostale pravoslavne vere i pomiriti se sa onim sto se desilo... Ili vratite to sto ste nam oduzeli!

Moreplovka....:
Ja nisam decko a to mozes jednostavno proveriti.To znaju svi sa foruma koji me poznaju.Ajde sad na spavanje, ceka te naporan dan...treba adem sytra opet da te yebe u glupavu glavicu.Ona ti samo i zato sluzi.Da nije adema ne bi sluzila svrsi.Lalanje...

da ti pravo kazem izgustirao sam ga...vise mu ni ne odgovaram na supljoumne postove koje on smatra patrijotskim

Mislim da je osoba, kompetentna da da NAJBOLJE informacije u vezi svih crkava, nash drug, forumash, prijatelj - EREMITA
Ovo zato sto on zivi preko puta hrama Svetog Save, tako da je... sto bi se reklo, na izvoru informacija. (ko blizi oltaru - bolje cuje).
Inace, ne priznajem niti jedno i drugacije misljenje osim MITKEOVO ! ;)

Правилно!

Back