Milan od Gruze
Buduća legenda
- Poruka
- 46.833
Srpkinje bije glas da su ostrokondje.
Kakvo je vase misljenje o tome?
Treba li vam da promenite "imidz"?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bas sam htjela da pitam Srpkinje ili Srbijanke?Meni ta klasifikacija nikako nije jasna i ne mislim da sam srpkinja ako sam pravoslavka, koja ne zivi u Srbiji ali to nije za ovde,a nisam za pdf politika ni malo zainteresovana.Ko su Srpkinje?
One što su se rodile u Srbiji ili su im se roditelji rodili u Srbiji ili su se udale za onog što se rodio u Srbiji ili za onog čiji su se roditelji rodili u Srbiji ili su rodile decu sa onim što se rodio u Srbiji?
Kako se to određuje, oduvek me je zanimalo? I ko to određuje? I da li Srpkinja može da bude ateista ili mora da bude religiozna i koje religije taksativno dolaze u obzir? Kako se određuje poreklo? Gde to piše eksplicitno?
Da li se računa otac, a ne majka, ili se računaju oboje, ili deda po tati ili oba dede ili i askurđel mora da bude Srbin da bi se priznavalo poreklo i kako znate kog porekla su vam preci? Mislim SVI preci?
- - - - - - - - - -
Biće onda da sam sigurno ta Srpkinja čim sam oštrokonđa.
Eto, sama sebi sam dala odgovor.
Hvala i drugi put.
poturcena vrv, cim se tako opredeljujes!
nesto si se zayebomuski primerci su ti koje bije los glas i reputacija
)))
Ne srpkinje u celosti,Srpkinje bije glas da su ostrokondje.
nesto si se zayebomuski primerci su ti koje bije los glas i reputacija
)))
pa ne kazem tebi nego postavljacu, ti si se tu ubacio u sendvicpa nisam reko da su loshe))))
pa ne kazem tebi nego postavljacu, ti si se tu ubacio u sendvic![]()