Parun
Poznat
- Poruka
- 7.760
Moracu sledeci put sam u Amsterdam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam da li ste primetili ovih poslednjih dva tri dana, mediji na celu sa Kurirom u prvi plan su izbacili prostituciju nasih takozvanih starleta.
Da ne ulazim u to da listovi guraju nos tamo gde mu nije mesto.
Pogledajte prilog 350643
http://www.kurir.rs/vesti/drustvo/a...aiju-iznajmljuju-za-500-dolara-clanak-1742405
Dolazimo do stavke prostitucije koja je zakonom zabranjena.
Posto je nasa drzava puna laznog morala ova zabrana je dovela do toga da devojke idu u druge drzave na ,,POSAO`` da bi se onda vratile u Srbiju (Aranzman 3 dana Dubai).
Moj konkretan predlog je da se konacno prostitucija legalizuje da ne bi zavaravali sami sebe, sve se legalno moze organizovati a kao primer Red light distrikt u Kopenhagenu.
Drzava bi cak i lepo zaradila, svi zadovoljni.
Moj konkretan predlog je da se konacno prostitucija legalizuje da ne bi zavaravali sami sebe, sve se legalno moze organizovati a kao primer Red light distrikt u Kopenhagenu.
Drzava bi cak i lepo zaradila, svi zadovoljni.
Pa kazem da smo lazno moralni, jer se ebe ko kako stigne.E baš je to ono što bi me odbilo da npr. hoću da koristim usluge naše prostitutke. Jer se ne zna ni ko je ni šta je ni odakle je itd. I mislim da je ovo u novinama namerno postavljeno da bi se ljudi odbili od korišćenja usluga prostitutki.
Ipak smo mi pravoslavci. Mora nacija da bude zdrava.
Pa kazem da smo lazno moralni, jer se ebe ko kako stigne.
A i malo malo pa citamo kako je neko napastvovao babu tamo negde....
Uostalom, u Amsterdamu ,,radnice`` imaju i medicinske preglede sa vremena na vreme.
Posao ko posao.
Legalizacijom bi država ubrala velike prihode.Možda čak više ne bi ni morala da uzima kredite za penzije.
Meni je žao što ljudi primete tu inače opštenarodnu pojavu tek kad objave Kurir ili Blic.
To vam je drugari liberalni kapitalizam za koji ste se borili petog listopada.
Пре петог листопада није постојала проституција или о томе нису писали Курир и Бљуц? Нисам сасвим разумео твој пост?
Ljudi biznis je biznis, a prostitucija je najisplativiji biznis qrva proda robu, dobije pare, ostane joj opet roba..pa to niđe na svijetu nema![]()
Prostitucija nije nigde i nikada prestala da postoji.
Razlika je u tome što do 2hiljaditih nije bila privredna grana, bar ne u Srbiji.
Kontinuirana materijalna i duhovna beda koja traje od 90ih razorila je sve društvene vrednosti što je dovelo do ekspanzije prostitucije u Srbiji koja ima epidemiološke razmere.
Zapravo veoma veliki broj žena ovde i nema nikakvu drugu šansu. Ja ne osuđujem prostituciju moralno već osuđujem društvenu atmosferu koja je nastala posle petog listopada.
Tako da postojanje prostitucije nije obzanio Kurir, niti je počela da postoji nakon petog listopada ali je nakon toga uzela maha neviđenom brzinom.
Rasprostranjenost prostitucije je mera očajanja jednog društva. I to ne samo materijalnog već svakojakog.
Razlika je u tome što do 2hiljaditih nije bila privredna grana, bar ne u Srbiji.
Kontinuirana materijalna i duhovna beda koja traje od 90ih razorila je sve društvene vrednosti što je dovelo do ekspanzije prostitucije u Srbiji koja ima epidemiološke razmere.
Zapravo veoma veliki broj žena ovde i nema nikakvu drugu šansu. Ja ne osuđujem prostituciju moralno već osuđujem društvenu atmosferu koja je nastala posle petog listopada.
Tako da postojanje prostitucije nije obzanio Kurir, niti je počela da postoji nakon petog listopada ali je nakon toga uzela maha neviđenom brzinom.
Rasprostranjenost prostitucije je mera očajanja jednog društva. I to ne samo materijalnog već svakojakog.
Lazu, pored toliko Ruskinja, Ukrajinki i Moldavki od 50-100$ oni ce da placaju 1000e za nase, pa nisu ni oni tamo sisali vesla.