stugots
Čovek
- Poruka
- 37.274
-1 za Moldavke.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto bre?One sve zgodne-1 za Moldavke.
To je ono kako ja dozivljavam te gradove i kako su ih neki drugi ljudi doziveli pa medjusobno razmenjivali iskustva.Nisam to čuo, ali bilo bi mi drago i da je tako obzirom da mi je taj kraj drag.
Za Banja Luku je to bilo opšte poznato u bivsoj Yu.
Hah. Pričate o iskustvima sa jednom ili nekoliko žena sa nekog prostora i utvrdite da je to prava mera. To je isto kao poređenje da Hrvati mrze Srbe. Ima takvih, a opet i ima onih koji ne mrze. To je stvar individue. Ako je neko odličan u krevetu, onda je ta individua odlična. Nisu sve Hrvatice odlične odjednom.
A sto fali predrasudama? Zamisli da uhvatis jednu Hrvaticu, koja su dobre na glasu, ali si nazalost sa tom predrasudom naleteo bas na jednu ispod prosecnu, pa krenuo da je zustro hebes, zar ne mislis da bi ti do kraja zivota bila zahvalna?Čovek lepo objasnio. Nema mesta predrasudama.
U carice kao u magarice, sve je to isto. Samo ga izvadis i torbasKoja devojka vam je bila najvatrenija? Da li uopste smatrate da devojke neke nacije mogu biti vatrenije od drugih? Sta mislite o tome?
...slovenke, otvorene i bez predrasuda...
...hrvatice,malo drcne u pocetku...
...bosanke,to su amazonke...uvijek spremne da izazovu ...da drze u neizvjesnosti...
...crnogorke su svjesne da moraju izbiti iz glave nekakvu famu gordosti
a posebno kad navali priroda...
...sa srbijankama uvijek oprez jer su svjesne sta zene mogu...
...makedonke su osjecajne i totalno ulaze u vezu...
Cemo prepravimo onaj vic, na srbijanka stavi pare na sto i kaze uzmi ako smes...slovenke, otvorene i bez predrasuda...
...hrvatice,malo drcne u pocetku...
...bosanke,to su amazonke...uvijek spremne da izazovu ...da drze u neizvjesnosti...
...crnogorke su svjesne da moraju izbiti iz glave nekakvu famu gordosti
a posebno kad navali priroda...
...sa srbijankama uvijek oprez jer su svjesne sta zene mogu...
...makedonke su osjecajne i totalno ulaze u vezu...