miroljubivi
Primećen član
- Poruka
- 903
Šta mislite da li se Stanija Dobrojević j*be sa crncima u Americi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I sad ovo kao nije tračaranje :/Ako to i radi, diskretna je i cenim to, od nje nisam doživela šok kao kad je predstavnik srpske intelektualne elite podelio intimne probleme sa Srbijom na K1.
Čovek je sam u svoje ime izrazio želju da se narod bavi njegovim slučajem i plus vapio da K1 ima priliku istorijski prvi put da pomiri oca i sina.I sad ovo kao nije tračaranje :/
u pravu si, ovo je gore od tračarenjaČovek je sam u svoje ime izrazio želju da se narod bavi njegovim slučajem i plus vapio da K1 ima priliku istorijski prvi put da pomiri oca i sina.
Ovde nije tračarenje stvar, stvar je bavljenje činjenicama i uz dopuštenje glavnih aktera. Njima je cilj da Srbija čuje za ovo.
Svejedno šta oni rade, kad ti ovako uzgred pominješ na trećoj temi to je tračanje.Čovek je sam u svoje ime izrazio želju da se narod bavi njegovim slučajem i plus vapio da K1 ima priliku istorijski prvi put da pomiri oca i sina.
Ovde nije tračarenje stvar, stvar je bavljenje činjenicama i uz dopuštenje glavnih aktera. Njima je cilj da Srbija čuje za ovo.
tako je![]()
Gospođica, lepa, mlada, upravlja svojim životom...
Šta je ova žena ikome dužna da objašnjava, da li joj prave društvo srnci ili belci i... koji aršini morala u njenom slučaju važe?
Ne, nije tračanje.Svejedno šta oni rade, kad ti ovako uzgred pominješ na trećoj temi to je tračanje.
šta swe smrjep???