- Poruka
- 30.349
kod koga je fuca..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma meni ne bi smetalo ni da me isprdi, ovo je BožicaBogami, ova ima iz cega prdnuti.
Daj Vuksi ne trolaj narod, ja isto volim da imam zenu za sta uhvatiti, ali ovdje se izgubis.Ma meni ne bi smetalo ni da me isprdi, ovo je Božica![]()
Ne trolam, vidim jutros da se udala jedna mi bivša kolegica od nekih 160 kg ali ima ona i nekih 190 cm. Mogao sam to potegnuti ali izgleda da sam bio previše izbirljiv. Dala mi je broj i na neku salvetu bila je napisala moje ime i nacrtalaDaj Vuksi ne trolaj narod, ja isto volim da imam zenu za sta uhvatiti, ali ovdje se izgubis.
Izgubis ne u smislu da ne znas gdje guzi*ca pocinje i zavrsava vec u smislu da upadnes u nju i izgubis se, pa ti treba kompas da nadjes put van.
Zamisli kada takvu jednu prebacis preko koljena i pljusnes po guzici, stakla na regalu zavibriraju.Ne trolam, vidim jutros da se udala jedna mi bivša kolegica od nekih 160 kg ali ima ona i nekih 190 cm. Mogao sam to potegnuti ali izgleda da sam bio previše izbirljiv. Dala mi je broj i na neku salvetu bila je napisala moje ime i nacrtala![]()
A bi li moja koljena izdržalaZamisli kada takvu jednu prebacis preko koljena i pljusnes po guzici, stakla na regalu zavibriraju.
Pogledajte prilog 1162046
A bi li moja koljena izdržala![]()
Tebi ne bi smetalo ni da ti se Vucic usereMa meni ne bi smetalo ni da me isprdi, ovo je Božica![]()
Ja bi je opalio pa ko oće da se ruga nek se ruga...Šta to drumom lupeta?
Mara šeta dupeta
![]()
za šta da se ruga?Ja bi je opalio pa ko oće da se ruga nek se ruga...
Ja!Jel ima neki lekar na forumu da napise dijagnozu?
LAZNJAKČitam i ne mogu da verujem. Koji je motiv da ima najvećedupezadnjicu? Da li voli sama da gleda ili misli da je to seksi? Pitanje je i za muškarce i za žene.
Evo šta piše u Kuiru
Nataša Kraun ima 30. godina i postala je ponosna vlasnica najveće zadnjice na svetu! A da stavr bude još zanimljivija, poreklom je, upravo, iz Srbije. Već godinama gradi veoma uspešnu manekensku karijeru u Skandinaviji.
Ova posebna devojka visoka je 155 cm, a ima 135 kilograma, i planra još da se ugoji, kako bi njena zadnjica dobila željeni oblik.
Živi i radi u Geteborgu, a ističe da joj je modni uzor Kim Kardašijan. Tvrdi da povećava zadnjicu kako bi se osećala "seksi i moćno". Imala je tri operacije brazilskog povećanja zadnjice i sada joj je obim bokova čak 198 centimetara.
Ona inače unosi i više od 6.000 kalorija dnevno kako bi povećala masu, dane provodi konzumirajući pice i slatkiše, a priznala je da ume da pojede i više od šest kilograma čokoladnog krema mesečno. No, svakako su glavni krivac za njenu neverovatno veliku zadnjicu plastične operacije.
ceo tekst OVDE
Pogledajte prilog 1161633
Čitam i ne mogu da verujem. Koji je motiv da ima najvećedupezadnjicu? Da li voli sama da gleda ili misli da je to seksi? Pitanje je i za muškarce i za žene.
Evo šta piše u Kuiru
Nataša Kraun ima 30. godina i postala je ponosna vlasnica najveće zadnjice na svetu! A da stavr bude još zanimljivija, poreklom je, upravo, iz Srbije. Već godinama gradi veoma uspešnu manekensku karijeru u Skandinaviji.
Ova posebna devojka visoka je 155 cm, a ima 135 kilograma, i planra još da se ugoji, kako bi njena zadnjica dobila željeni oblik.
Živi i radi u Geteborgu, a ističe da joj je modni uzor Kim Kardašijan. Tvrdi da povećava zadnjicu kako bi se osećala "seksi i moćno". Imala je tri operacije brazilskog povećanja zadnjice i sada joj je obim bokova čak 198 centimetara.
Ona inače unosi i više od 6.000 kalorija dnevno kako bi povećala masu, dane provodi konzumirajući pice i slatkiše, a priznala je da ume da pojede i više od šest kilograma čokoladnog krema mesečno. No, svakako su glavni krivac za njenu neverovatno veliku zadnjicu plastične operacije.
ceo tekst OVDE
Pogledajte prilog 1161633