Srozavanje zenskog roda!!!

Gledajući naciju ...srozali smo se svi
Muka mi je od-neka , bilo je i gore
Ćuti ,bar imaš posao
Bolje i to nego da ostaneš sam /sama
Smanjujemo kriterijume
Pogledaj muškarce kako izgledaju ... izvinjavam se većini
Pogledaj devojke ...opet čast izuzecima
Srozali smo porodicu , kulturu ... sve
Nema ni ferki više, sve kukavice ...napadaju čoporativno
Ne mogu da se izdignu dok nekog ne omalovaže.... itd.

Poslednja izmena:
Ovde si 100% u pravu.
Svi cekaju a niko nece da radi, uvek se ceka druga strana da pocne ili da uradi veci deo posla.
Devojke cekaju da im pridju momci dok momci cekaju devojke.

Zena ce te uciniti srecnijim i bogatijim ako i ti cinis isto za nju, ako ti skuva rucak reci joj kakav je bio, pomozi joj da pospremi ili uradi to umesto nje, iznenadi je cistom kucom kada dodje a ne razbacanim stvarima.
Kukanje i nalazenje krivca je uvek najlakse.

Svejedno bracna zajednica je uvek bila i bice parazitiranje! Uvek se neko pravi blesav i pusti drugu stranu da rinta dok ne umre i posle pokupi materijalna bogatsva i traze novog partnera. Danas podjednako su skloni parazitiranju i muskarac i zena da se uvale. Glumatanja, foliranja i sibicarenja radi komfora bez preteranog rada je zivotni stil mnogih.
Zapad kakav god da je po tom pitanju su regulisali : separatne zajednice i ekonomije.

Poslednja izmena:
Gledajući naciju ...srozali smo se svi
Muka mi je od-neka , bilo je i gore
Ćuti ,bar imaš posao
Bolje i to nego da ostaneš sam /sama
Smanjujemo kriterijume
Pogledaj muškarce kako izgledaju ... izvinjavam se većini
Pogledaj devojke ...opet čast izuzecima
Srozali smo porodicu , kulturu ... sve
Nema ni ferki više, sve kukavice ...napadaju čoporativno
Ne mogu da se izdignu dok nekog ne omalovaže.... itd.

Konacno da neko razume.

Sve se promenilo danas,niti su momci onakvi kakvi trebaju biti,niti su devojke..
Stari se ne postuju,u autobusu ce retko ko ustati..hvala ne postoji,naravno..
Roditelji se ne postuju,rodbina takodje..

Ali ovde je rec o zenskom rodu,pa cu se potruditi da se drzim teme..

Do sad nisam bio ozbiljan nijednom ovde,pokusacu ovaj put da budem..

Kakve su to devojke koje spavaju sa momkom odmah prve veceri?
Meni uopste vise nije zanimljivo da je poljubim posle 5 min ili da dobijem broj posle 2 recenice koje sam izlupetao..
Treba sve da se odvija polako,spontano..da pomislim kako je prijatna,ali da zapravo jos uvek nemam pojma ko je ona i kakva je..
I kad se najmanje nadam,da mi priskoci u pomoc,bude tu za mene,osvoji me takvim gestom..Da me okrene i pita kako sam,dugo to nisam cuo..
Sve su pitanja-sta radis,jel ides negde..

Ne mora nista ni da mi pokazuje prvih par dana,dovoljno je da me uhvati za ruku i kaze-ej,pa tebi su ruke ledene,daj da ti ih ugrejem..Znacu sve ostalo,verujte mi..

Devojke se ne postuju vise,pojedini muskarci ih maltretiraju,fizicki zlostavljaju,sve se promenilo..sramota udariti devojku..
Ako vec ne mozete zajedno-cao,vidimo se,bez ikakvog nasilja..

A ne,izbije neki incident,devojka pobegne,ostavila momka samog..
Pitam je-pa sto si ga ostavila?-A znas,ja sam sitna,mala,kako da mu pomognem..
E ako je to ljubav,veza,postovanje,onda ne znam..

Ja bih bio tu,tacno da je 50 ljudi napadane..drzao bih je oko struka,pribio se uz nju (zastitio svojim telom) i primao udarce umesto nje..ne da bih dokazao sad nesto,nego jer bi mi srce tako govorilo..A ono je vaznije od svega fizickog..

Ali je ovde akcenat izgleda jedini na sve sto je materijalno,FIZICKO..

E PA,VIJACA NE VALJA,SEDI DOLE,1...

Sedim juce i pricam sa prijateljima cija je zajednicka konstatacija kako danasnje zene nisu ni cetvrtina kakve su nekada bile. Razmazene, pogubljene, niti su dobre zene, niti majke, ljubavnice manje vise. Sve nesto cekaju, prenemazu se. Pokusavaju da od muskaraca naprave masinu za ostvarivanje zelja... Za sve se okrivljuju muskarci. Sve u svemu svasta nesto sto ne valja.

Neke misli:

Međutim, ima i takvih žena koje su slične biljkama-parazitima. One se obavijaju oko muža, ali same ništa ne doprinose. One ne pružaju ruku pomoći. Izležavaju se na divanima, šetaju ulicama, sanjare nad ljubavnim romanima i spletkare po primaćim sobama. One su potpuno beskorisne i budući takve postaju breme i za najnežniju ljubav. Umesto da život muža učine snažnijim, bogatijim i srećnijim one samo ometaju njegove uspehe. Rezultat je vrlo kukavan i po nju.

Neke žene razmišljaju samo o romantičnim idealima i zanemaruju svoje svakodnevne obaveze i time ne učvršćuju svoju porodičnu sreću. Često se dešava da je uzrok uništene najsnažnije ljubavi: nered, nemar i loše vođenje domaćinstva.

Cista glupost, Koje su to danasnje zene? One sa 20, 25, 35, 45, 55 ili 65 godina? Prostim uporedjivanjem zena i muskaraca istih godina ili generacije, dobicete rezultate koji su slicni.

Prostim uporedjivanjem zena razlicitih generacija dobicete velike razlike koje pokazuju promene u jednom pravcu na uslovno losije i u drugom pravcu na bolje i mnogo bolje, bez uslova.

Neka bude navaznija promena odnos prema muskacu. U tom pravcu tvrdim da su zene bolje i mnogo bolje. Dokazivanje zahteva bar pola web strane, ali uzimajuci paralelu sa muskarcima

je lako, ako su muskarci uslovno gori onda su i zene uslovno gore i obrnuto. Naravno, da ako uzmemo da je nasa mama najbolja, da je sledeca generacija zena najgora, ali ako to nije nasa mama

nego neka komsinica njenih godina u poredjenju sa komsinicom sledece generacije sasvim je drugo opredeljenje.

Ako je cilj teme medjusobna rasprava zena i muskaraca sa foruma onda ovakva prvokativna tema nije glupost, jer dobija smisao.:)

naravno da su se zene samosrozale , nisu ni svesne koliko,jos i ponosne na to svoje srozavanje ,dno dna, . i posle se cude sto ih pravi muskarci ne zarezuju i ne cene ni ic.....
naravno da je proslo vreme bilo bolje ,patrijarhalnije ,drzava bolja ,rasla....

Back