Srodna duša i no(sex)

Baby Yoda

Contributor
Poruka
21.753
Situacija: Upoznali ste srodnu dušu. Kapirate se, volite se, uživate jedno s drugim i tako to, ali ne možete iz xy razloga imati seks sa njim/njom. Ni oralni. z:cry:
Da li bi prešli preko toga i ostali sa tom osobom ili ljubav bez seksa ne dolazi u obzir?
Računajte kao da imate 25-30 godine. :D

IMG_20210814_113114.jpg

Situacija: Upoznali ste srodnu dušu. Kapirate se, volite se, uživate jedno s drugim i tako to, ali ne možete iz xy razloga imati seks sa njim/njom. Ni oralni. z:cry:
Da li bi prešli preko toga i ostali sa tom osobom ili ljubav bez seksa ne dolazi u obzir?
Zato bežati od s.xa, k'o đavo od krsta? Ne razumem!
Tema: Ne bih ostala. Ne dolazi u obzir.

Kakve veze imaju godine ,ne ne bih ostao ne treba mi sestra .

Ukoliko je bas srodna dusa, dakle usrecuje me na sve druge moguce nacine...uzivamo zajedno, inspirise me, podnosi me, itd :lol:
onda bih...
Emotivna ispunjenost i ushicenje prevazilazi mi seks...Naravno bilo bi lepo da je sve u kompletu...ali ako je bas takva situacija...
biram ljubav...
Dobrih pola sata par puta nedeljno ili koliko god puta ne moze da mi kompenzuje tu car emotivne/mentalne/zivotne kompatibilnosti.

Ukoliko je bas srodna dusa, dakle usrecuje me na sve druge moguce nacine...uzivamo zajedno, inspirise me, podnosi me, itd :lol:
onda bih...
Emotivna ispunjenost i ushicenje prevazilazi mi seks...Naravno bilo bi lepo da je sve u kompletu...ali ako je bas takva situacija...
biram ljubav...
Dobrih pola sata par puta nedeljno ili koliko god puta ne moze da mi kompenzuje tu car emotivne/mentalne/zivotne kompatibilnosti.
Korni <3

onda bih...
biram ljubav...
Kukuuu! Draga, ...to ti je kao kao si sa "mumijom", a ne čovekom!
Ili ne daj bože, neki teški "pacijent"! Kakva sad tu božanska ljubav? Gluposti.

onda bih...
biram ljubav...
Imao sam to u 6ogodisnjoj vezi sve potaman,a kad je sex prestao polako je i ostalo nestalo

Imao sam to u 6ogodisnjoj vezi sve potaman,a kad je sex prestao polako je i ostalo nestalo
Slazem se...medjutim ne znam ni za jedan ziv primer kojem je seks ushicenje sa istom zenom 10godina +

U svakoj vezi/braku ce kad tad doci do toga...pre ili kasnije...

Da li je resenje onda menjati partnere na X godina zbog seksa?

Ali znam o cemu pricas...i nije svejedno da li ce do toga doci sa 30 ili sa 60 godina...valjda...nemam jos 60 :mrgreen:

Back