Sretan *** rodjendan,Keeperu!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@ oboje ~ 'ste se vi to dogovarali da mi kazhete da spamujemo? svejedno, tol'ko znam. ;p

malko sam se pogubila... )";
nije mi jasno da li mi (da nas nazovem - forumashima) zaista, hm, komuniciramo, shta god, ko god, gde god, bolje sa cjutim.

koja crna Shism bRe. :ne:
necju da se opijam, ti 'ocjesh da crknem bRe?
u stvari, mozhe. :da: potroshicju ionako sve pare za To + Ovo, i nema nish' za... hm, da, ionako nije ni bilo, je l'?

bleach:
koja crna Shism bRe. :ne:
necju da se opijam, ti 'ocjesh da crknem bRe?
u stvari, mozhe. :da: potroshicju ionako sve pare za To + Ovo, i nema nish' za... hm, da, ionako nije ni bilo, je l'?
SCHISM
la la la

Nevinost nosa (-) + Alkohol (+) + shtednja za TULJ (+) = MOGUCJE

BTW, jeb'te, svaki chas me iznenadjujesh. Nakon dve godine umesh da me iznenadish. Volish Pelinkovac. Aham, to cjemo stucji. :da:

Alexandra9:
SCHISM
la la la

Nevinost nosa (-) + Alkohol (+) + shtednja za TULJ (+) = MOGUCJE

BTW, jeb'te, svaki chas me iznenadjujesh. Nakon dve godine umesh da me iznenadish. Volish Pelinkovac. Aham, to cjemo stucji. :da:
la la la -licji ti, znash. ;p i don't know the pieces fit.

da rezimiramo = NEmogucje.
nemam snage da toliko shtekam... ovo shto stoji, jedva cje da odstoji do petka/subote sa mnom u ovakvom stanju.

mogu te svakako iznenaditi kako saznajesh da sam sve vecja i vecja stoka. da, to mogucje.

nisi videla kako se zeleni na frizhideru? .. a ja sad u dnevnoj sobi.
hm, recimo da mi je to neka deformacija od... one stoke najgore. davno beshe. bash kao drugi zhivot.

zhurka je zhurka, ali spam je spam.
odjava.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back