gost 313363
Poznat
- Poruka
- 7.178
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sremus? mislis na divlji beli luk? ima na pijaci da se kupi. a tinktura.. ima na netu valjda kako se pravi.. ima i gomila recepata za jelo. ja ga jedem kao zelenu salatu. posolim, i sa malo sirceta. mnjam
sremus? mislis na divlji beli luk? ima na pijaci da se kupi. a tinktura.. ima na netu valjda kako se pravi.. ima i gomila recepata za jelo. ja ga jedem kao zelenu salatu. posolim, i sa malo sirceta. mnjam
Može se i osušiti, kao začinska biljka upotrebljavati ...
А неко ми је рекао да има нека фора да се убере, па да га држиш у некој тегли, па се то пије, шта ли већ, углавном морам да се нарокам имунитета да не могу да се прехладим наредних годину дана
Чуо сам да то није добро, као губи својства.
Tinkture su ipak jače, koje god, ali treba ih dobro napraviti i pravilno koristiti.
Kao začin meni interesantan, volim da se igram začinima![]()
А ја не знам ни шта је то, ни како да направим а ни како да користим : )) Ако може неки савет?
А што се зачина тиче ту знам на грилу да кажем "павлака и купус"![]()
Začini više kod kuvanih jela... a brza hrana , može ovo tvoje. A sremuš svež u pavlaku super je!
Pronaći ću ti sliku, ako imam vremena, proguglaj za recept za tinkturu... Nemoj si lenj
![]()
![]()
А шта, значи та тинктура је заправо то што мени треба?Ја сам само чуо да је то добро, везе ја немам ни шта је то ни како хаха
![]()
sremus je izvanredna biljka, medjutim imunitet se, nazalost, ne gradi unosenjem bilo koje tvari bila ona prirodna ili sinteticka. podizanje imuniteta je dovodjenje organizma u red u sta spada redovan san, redovni kvalitetni obroci( u koje svakako ne ulazi gorepomenuti grill), zatim dovodjenje sebe u zdravo psihofizicko stanje, itd.
I koji tempo/način života, ishrane preporučuješ, ali da ne slušamo klasične savete nutricionista, svi smo mi grešnici, znači, stres, brzi tempo života uključi u analitiku
Hvala.
Ја како год се трудим да легнем пре 12 ја заспим око 1-2, ретко кад може раније, а не излазим по клубовима и то, у старту да напишем.
Šta onda komp ili televizija ? Počni da se baviš sportom, i ja to nameravam, makarbrzi hod.
Тренирам сваки дан, да ме видиш каки сам![]()
upravo...
ili ga iseckash pa sa kiselim mlekom!![]()
cista lazSamo sirov ili svež. Kakvim kiselim mlekom.Zašto ga uništavati buđavim kiselim mlekom?
sremus je izvanredna biljka, medjutim imunitet se, nazalost, ne gradi unosenjem bilo koje tvari bila ona prirodna ili sinteticka. podizanje imuniteta je dovodjenje organizma u red u sta spada redovan san, redovni kvalitetni obroci( u koje svakako ne ulazi gorepomenuti grill), zatim dovodjenje sebe u zdravo psihofizicko stanje, itd.