Sredstvo protiv komaraca ne radi (zaz idea)

mario80

Stara legenda
Poruka
81.959
Kupujem na zelenjaku godinama od istog lika od koga i duvan. Plava bočica sredstvo protiv komaraca. Ove godine ne radi jbg. Ajde rekoh uvalio mi bajato. Odem u ideu juče i kupim ZAZ bočica za aparat.
Malopre osetim nešto mi po nogama mili, upalim blic od moba a komarci mi samo brste noge iako sam na 3 metra od ZAZ tečnosti kupljene u idea prodavnici.

Sad pitanje jesu ovi komarci mutirali ili mene trgovci kradu i vsraju?!??
Oglodaše mi noge sad sam upalio i drugi aparat sa druge strane. Otvoreni su prozori da se ne strujem.

Jedu li vas komarci?!??

Kupujem na zelenjaku godinama od istog lika od koga i duvan. Plava bočica sredstvo protiv komaraca. Ove godine ne radi jbg. Ajde rekoh uvalio mi bajato. Odem u ideu juče i kupim ZAZ bočica za aparat.
Malopre osetim nešto mi po nogama mili, upalim blic od moba a komarci mi samo brste noge iako sam na 3 metra od ZAZ tečnosti kupljene u idea prodavnici.

Sad pitanje jesu ovi komarci mutirali ili mene trgovci kradu i vsraju?!??
Oglodaše mi noge sad sam upalio i drugi aparat sa druge strane. Otvoreni su prozori da se ne strujem.

Jedu li vas komarci?!??
mario80 konstantna žrtva serijske proizvodnje :rotf:

1) odeš kod Čenga
2) Kupiš plastičnu napravicu za utičnicu
3) kupiš tablete za napravu
4) staviš tabletu u napravu a napravu u utičnicu
5) komarci crknu

6) ako imate akvarijum ne koristite ni jedno jedino sredstvo protiv komaraca (sprej, tečnost, tablete)

Back