Srednja VS Osnovna???

Meni je srednja bila MNOOOGO lakša
nismo imali tehničko; muzičko i istorija su na našem smeru bili po skraćenom programu, fizičko su ocenjivali po principu pluseva koliko puta dođeš
nastavnici su bili mnogo ljubazniji
nismo imali polupismene huligane u odeljenju

Koja je po vama bolja?Gde je bolje drustvo,sredina,profesori,kriterijumi itd...sve sto vam padne na pamet...

Meni osnovna,ali zbog SVEGA...

Srednja mozda samo zbog zajebancije,ali osnovna je VRH,mada se nikad ne bih vratila u nju...

U mom slučaju, nezahvalno i nepravedno je da govorim i upoređujem ove dve škole, jer sam sada završila 1. razred srednje škole.
Kod mene srednja i osnovna škola nisu na istom startu jer srednju školu nisam još dovoljno upoznala.

Ali iz ove prespektive i svega doživljeno u ovim dvema školama, ja mogu slobodno da kažem da mi je osnovna škola bila vrhunac, a posebno onaj poslednji period u istoj. :(
Srce mi se cepa kad se samo setim tih dana. Imala sam jako dobro društvo. Bili smo najbolji među najboljima. :super:
Drago mi je kad sretnem nastavnike i društvo iz osnovne škole. Vrate mi se uspomene. :sad2:

... ali, ne bih se vratila u osnovnu školu da mogu, jer verovatno ništa više ne bi bilo kao pre ...
... život ide dalje ...

Ovo važi: :bye:

Tu je ono za čim može da se pati
Tu je ono čemu možes srce dati.
Al' ako se ikad vratiš
moraš znati
tu ćeš stati
I ostati.

M. Antić

Poslednja izmena:

Back