Sredjivanje papira za sve vrste studija i skolu jezika u Solunu

grkinjica

Početnik
Poruka
15
Ja sam vec godinu dana u Solunu, pocela sam temu Skola jezika u Solunu i imam sve informacije iz prve ruke i iz licnog iskustva o svemu sto se tice ove Skole jezika - dakle na Aristotelovom Univerzitetu kao i oko svih vrsta studija, od redovnih, preko postdiplomskih i doktorskih u Solunu, posebno na Aristotelovom faklutetu.
Uspela sam posle zavrsenog kursa i velike muke da se upisem na njihov master na Pravima na gore pomenutom fakultetu i da pocnem da saradjujem sa jednom od najpoznatijih advokatskih kancelarija u Solunu.
Imajucu sve to u vidu, spremni smo da pounudimo sve vrste nasih usluga oko pomoci nasim ljudima koji zele da studiraju ovde ili uce jezik, oko sredjivanja papira, prevoda i overe papira kao i strucne pomoci oko strategije za upis na fakultet, obzirom da je cela procedura poprilicno komplikovana, a obzirom da smo ovde, nece postojati potreba da se nasi ljudi maltretiraju oko nepotrebnih putovanja i izlaganja dodatnim troskovima puta.

Svi koji su zainteresovani neka se jave ili na blog ili preko privatne poruke.

Nadam se da cemo uspeti da pomognemo svima koji su zaista zele da pokusaju u Solunu.

Grkinjice,poslala sam trazena dokumenta za skolu grckog jezika u Solunu,ocekujem njihov odgovor i naravno da me prime:)Resila sam da i ja probam ovog proleca.Posto si ti vec prosla kroz sve to,jako bih volela da cujem tvoja iskustva iz te skole,koliko ti je pomoglo da savladas grcki jezik tamo i naravno znacilo bi mi ako mozes da mi preporucis i gde se moze pronaci povoljan smestaj u Solunu.Kako se moze stupiti u kontakt sa tobom inace?Hvala...Pozdrav

Cao Sonja! pokusala sam da ti posaljem privatu poruku ali nije moguce...ja izdajem sobu u svom stanu tako da ako hoces dogovoricemo se oko svih detalja!!!! javi mi se na privatnu poruku i ostavi mi broj telefona fiksnog ako mozes da te pozovem iz Soluna jer imam besplatne pozive za fiksne telefone u Srbiji!!! ocekujem tvoju poruku i da se dogovorimo oko svega!!! pozdrav!

Cao,grkinjice,mozes me kontaktirati na jovanovic.kristina@hotmail.com.Ja sam nova na forumu,ono mi je bila prva poruka tako da verujem da zbog toga ne mogu jos uvek da saljem privatne poruke,a verovatno ni meni niko ne moze da salje.Pozdrav

Ja sam vec godinu dana u Solunu, pocela sam temu Skola jezika u Solunu i imam sve informacije iz prve ruke i iz licnog iskustva o svemu sto se tice ove Skole jezika - dakle na Aristotelovom Univerzitetu kao i oko svih vrsta studija, od redovnih, preko postdiplomskih i doktorskih u Solunu, posebno na Aristotelovom faklutetu.
Uspela sam posle zavrsenog kursa i velike muke da se upisem na njihov master na Pravima na gore pomenutom fakultetu i da pocnem da saradjujem sa jednom od najpoznatijih advokatskih kancelarija u Solunu.
Imajucu sve to u vidu, spremni smo da pounudimo sve vrste nasih usluga oko pomoci nasim ljudima koji zele da studiraju ovde ili uce jezik, oko sredjivanja papira, prevoda i overe papira kao i strucne pomoci oko strategije za upis na fakultet, obzirom da je cela procedura poprilicno komplikovana, a obzirom da smo ovde, nece postojati potreba da se nasi ljudi maltretiraju oko nepotrebnih putovanja i izlaganja dodatnim troskovima puta.

Nadam se da cemo uspeti da pomognemo svima koji su zaista zele da pokusaju u Solunu.

Grkinjice, ja sam zainteresovano za program skole jezika na nekom fakultetu , ili cak i za studiranje, radila sam dve sezone u http://www.sani-resort.com/en_GB a i provela sam pre toga svake godine letovanje u nekom delu Grcke, konkretno me interesuje Solun, jer imam puno prijatelja koji mi mogu pomoci tamo, ali ne mnogo oko papira posto ne znaju dosta o tome. sve sto mozes da mi kazes je dobro doslo...

Pozdrav Grkinjice. Četvrta sam godina na filološkom fakultetu i studiram engleski jezik pa me zanimaju master studije u Solunu na Aristotelovom univerzitetu iz ove oblasti. Možeš li mi, molim te, poslati koja su dokumenta potrebna i kakva je procedura? Već nekoliko godina učim grčki jezik i imam neke sertifikate, ali ne znam da li su priznati u Grčkoj. Iskreno, ne znam ni da li je potrebno priložiti iste na uvid. :) Svaka informacija je dobro došla. Hvala ti unapred! :)

Htela bih da apliciram sledece godine za master studije u oblasti psihologije, po mogucstvu uz neku stipendiju..
Znam grcki, ali nemam nikakav sertifikat-da li mi je neophodan?
Takodje me zanima koji su uslovi studenata da bi mogli da upisu maser i ako bi mogla da me uputis koga da kontaktiram sa Univerziteta?posto mi je malo konfuzan sajt Aristotelovog univerziteta i ne razumem najbolje program...
Hvala unapred
Pozdrav

Cao,
Ja sam zavrsila Masters u americi, Psihologiju.
Imam dvojno drzavljanstvo i zanimam me kako bi najlakse mogla da dobijem boravicnu visu u grckoj. Pocinjem da ucim grcki jezik, pa ne znam koji bi mi ti smer preporucila tu u grckoj, da li Psihologiju za doktorat ili jezike?
Pozz

Back