Srećno!

Čili:
Svim skolarcima srecan sutrasnji polazak u skolu..
..jel su spremne knjige,sveske, pernice, nove tike, jakne...i ostale djakonije ? :)
...i kako se osecate?
ja sam bas volela pocetak nove skolske.. :lol:
ja sam mrzela pocetak nove skolske godine.
sta vise kada sam kretala u prvi razred ka sam bila jedino dete koje je plakalo u redu,tamo kad smo se drzali za ruke...ustvari plakala sam od tog jutra kada sam ustala,i na slikama se vidi kako sam se zacrvenela i kako pravim grimase i kako brisem oci jer sam znala sta me ceka,a sva ona blentava deca se bog zna kako odusevila :roll:
i nikad nisam volela ni pocetak skole,ni skolu,ni decu ni profesore.a posebno u osnovnoj.
a posebno nisam volela one alfa dominantne wannabe zenke,mos misliti one bi da terorisu svu decu :roll: a tek oni glupsoni sto im se priklone i izigravaju im sluge,pa se ulizuju,slihtaju i grupisu...fuj.
i thnx god to je gotovo,deca su zlo :neutral:

Banshee:
ja sam mrzela pocetak nove skolske godine.
sta vise kada sam kretala u prvi razred ka sam bila jedino dete koje je plakalo u redu,tamo kad smo se drzali za ruke...ustvari plakala sam od tog jutra kada sam ustala,i na slikama se vidi kako sam se zacrvenela i kako pravim grimase i kako brisem oci jer sam znala sta me ceka,a sva ona blentava deca se bog zna kako odusevila :roll:
i nikad nisam volela ni pocetak skole,ni skolu,ni decu ni profesore.a posebno u osnovnoj.
a posebno nisam volela one alfa dominantne wannabe zenke,mos misliti one bi da terorisu svu decu :roll: a tek oni glupsoni sto im se priklone i izigravaju im sluge,pa se ulizuju,slihtaju i grupisu...fuj.
i thnx god to je gotovo,deca su zlo :neutral:
:lol:
ja uopshte...znachi vecjina ne voli shkolu zbog uchenja...mada lako bi ja to pametna sam :lol:
ja shkolu ne volim zbog uzhasnog drushtva...nisu svi gadovi al vecjina jeste :roll: i oni mi tako ubiju zhelju za bilo chim :P

Bilo mi je fino ova dva dana.... Čas sam bila hiperaktivna, čas depresivna, malo sam spavala na časovima(malo više).... Odmah su me pitali da li se drogiram, ali već sam navikla na to...

chika_doktor:
pocinju prve ljubavi, seksualna iskustva.....mada, sad se to vec odradi u osnovnoj koliko sam upoznat:)

Sta ces....uzas promiskuiteta :shock:
Srednja cim prodje,pocne da nedostaje,ne mislim u streberskom smislu na ucenje,vec druzenje, ekskurzije,bezanje sa casova...pa cigare u wc-u.....eee to su dani 8)

Back