limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 38.208
Alex 777:WOW, srednja je toliko drugacija od osnovne... super mi je, samo me je smorio dvocas iz geografije...
e,sad bih i ja u školu...:?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Alex 777:WOW, srednja je toliko drugacija od osnovne... super mi je, samo me je smorio dvocas iz geografije...
znam!!! idem u italiju!!!DJM:Hahaha... pocinje skola...
Mada, dobro... imate exkurzije![]()
ja sam mrzela pocetak nove skolske godine.Čili:Svim skolarcima srecan sutrasnji polazak u skolu..
..jel su spremne knjige,sveske, pernice, nove tike, jakne...i ostale djakonije ?
...i kako se osecate?
ja sam bas volela pocetak nove skolske..![]()
Banshee:ja sam mrzela pocetak nove skolske godine.
sta vise kada sam kretala u prvi razred ka sam bila jedino dete koje je plakalo u redu,tamo kad smo se drzali za ruke...ustvari plakala sam od tog jutra kada sam ustala,i na slikama se vidi kako sam se zacrvenela i kako pravim grimase i kako brisem oci jer sam znala sta me ceka,a sva ona blentava deca se bog zna kako odusevila
i nikad nisam volela ni pocetak skole,ni skolu,ni decu ni profesore.a posebno u osnovnoj.
a posebno nisam volela one alfa dominantne wannabe zenke,mos misliti one bi da terorisu svu decua tek oni glupsoni sto im se priklone i izigravaju im sluge,pa se ulizuju,slihtaju i grupisu...fuj.
i thnx god to je gotovo,deca su zlo![]()
chika_doktor:pocinju prve ljubavi, seksualna iskustva.....mada, sad se to vec odradi u osnovnoj koliko sam upoznat![]()