Срећно ослобођење, Београђани!

DAČIĆ: SPS NA NIVOU GRADA S RADIKALIMA I D S S - NS

BEOGRAD , 26. maja (Tanjug) - Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je večeras Tanjugu da je Predsedništvo stranke prihvatilo predlog sporazuma koalicije SPS-PUPS-JS s koalicijom D S S - N S i Srpskom radikalnom strankom o formiranju vlasti u Beogradu, i da će ga uputiti Gradskom odobru SPS-a.

"Predsedništvo SPS-a donelo je odluku da, u skladu sa svojim statutarnim ovlašćenjima, da saglasnost na predlog koalicionog sporazuma SPS-PUPS-JS sa D S S - N S i Srpskom radikalnom strankom na nivou Beograda i da ga uputi na odlučivanje Gradskom odboru Socijalističke partije Beograd", rekao je Dačić.

Prošle sedmice Izvršni odbor Gradskog odbora SPS-a je prihvatio principe budućeg koalicionog sporazuma o formiranju vlasti u Beogradu s radikalima i koalicijom D S S - N S.

O tome je trebalo da konačnu odluku donese Predsedništvo stranke, kako bi se, nakon toga, moglo pristupiti njegovom potpisivanju.

http://www.tanjug.co.yu/default.aspx

:klap::klap::klap:

Fala brate Aco, radost još uvek traje... :super:

Па ето, ушли вам комунисти ко октобра `44-е

:rotf::rotf::rotf:

250px-JosipBrozTito.png

I pesme se narucuju, specijalno od Obradovica, tvrde struje SPS-a za Vucica i drustvo u cosku....
Ne daj da te rade

Ref.
Ne, ne, ne daj da te rade
biraj najbolje komade
poljubi ih pa ih baci igraj se sa svima
sto su tebi sad ti radi njima

Ne, ne, ne daj da te rade
za ljubav uvek ima nade
nemoj da te bije maler za malerom
vrati mala, vrati istom merom

Svake noci mala spavas sama
ne daj nikom srce da ti slama
nemoj da te bije maler za malerom
vrati mala, vrati istom merom

I jos jedna za isto drustvo...
Zato sto sam ti verovala slepo
volela sam te, lagao si lepo
zato sto ti je sve od mene prece
ovo je nase poslednje vece

Onima sto govore lose o tebi
ledja bih okrenula za tren
sada me je svega stid
kako i nebi, bili su u pravu za sve
:orkestar:
A sad da platimo ko je sta imao, pa da se razilazimo....:mrgreen:

Nije bilo većih ********* od radikala. Tada su komunjare bile pojam za državu. A vi tvrdite da ste za držvau. Logika je prosta. A nikako da ostavite na miru taj period. Nešto vas žulja a nije ono...

meni se radikali sviđaju jer su za veliku srbiju:D

eto,njima je granica na liniji v-k-k.....kosovo je srpsko a rs je dio srbije a ne bih.

i upće ne kužim zbog čega se vi ljevičari toliko borite protiv njih?:rtfm:

Back