Srecni solo

Previse sam preokupiran nekim drugim stvarima tako da o tome i ne razmisljam.Nikada nisam bio u fazonu da jurim za suknjama samo da nebih bio sam,jadan,tuzan,ucveljen i usamljen.
Ima osoba koje smatraju da ih okolina shvata kao pacenike i nesposobnjakovice ako nisu u vezi.Kao "ma on je sonja,nema ribu".Mene za to savrseno zabole.Bolje je biti kvalitetno sam nego u nekoj budjavoj vezi sa budjavom osobom.

Jeste li od onih koji su srecni solo ili vam treba neko da bi ste se osecali srecnim i ispunjenim?
Da li lako podnosite samocu, ili postajete usamljeni posle nekog vremena?
Zasto se ovi drugi osecaju lose sami, tj. usamljeni ako nemaju nekog kraj sebe?

Ako ste od onih srecnih, da li bi ste se isto osecali da godinama ne mozete nikog da nadjete, ne mislim na semice i zezanje za dve-tri veceri, znaci potpuna susa neki niz godina vec?

znaš kako...nije lako biti sam, ali je neuporedivo veći pakao biti u braku/vezi a osećati se usamljeno i prazno...

DA BI BIO SRECAN SA CUROM MORAS PRVO BITI SRECAN SOLO...PRIRODA NAM NAMECE DA CURE NE TRAZE SJEBANE MUSKARCE.

- - - - - - - - - -

Previse sam preokupiran nekim drugim stvarima tako da o tome i ne razmisljam.Nikada nisam bio u fazonu da jurim za suknjama samo da nebih bio sam,jadan,tuzan,ucveljen i usamljen.
Ima osoba koje smatraju da ih okolina shvata kao pacenike i nesposobnjakovice ako nisu u vezi.Kao "ma on je sonja,nema ribu".Mene za to savrseno zabole.Bolje je biti kvalitetno sam nego u nekoj budjavoj vezi sa budjavom osobom.
Slazem se.

mogu biti sama...bez padanja u depresiju
ali je činjenica da kad si s nekim s kim ti je super, da je ljepše
zadnje pitanje...dugo biti sama...ne bih to birala, radije bih napravila neki kompromis sama sa sobom...pronašla se u nekoj poluvarijanti

Back