Srecni dani

Sta mi se to desilo ove godine fino?

- Poceo sam da sviram gitaru, da bi iste godine imao svirke i tako to.
- Uspio sam da slomim lavabo u WC-u u kafani. Slucajno, naravno.
- Pucao sam iz vatrenog oruzja.
- Trijezan sam zapjevao u kafani sa drustvom pjesme od Sabana, Miroslava Ilica, Mitra Mirica itd. :lol:
- Prvi put u zivotu sam nekoj rekao ''Volim te'', a da to stvarno mislim, a to nije moja majka.

To je to. Nije bila ova godina losa, 2008. je bila katastrofa. Nista korisno nijesam uradio te godine, a nadam se da ce sledeca biti barem kao ova.

Poslednja izmena:
Prvo postao punoljetan. I dalje se priča o tome da je moj rođendan bio najbolji od svih (iako ima pola godine od proslave). Obišao tovar svirki, kampova, upoznao dosta ljudi, postigao izuzetno dobar uspjeh u školi, postao predsjednik Savjeta učenika, pokrenuo par projekata, humanitarnih akcija, radim sajt za školu, dokazao svoje prvobitno mišljenje o nekim ljudima, da mi nisu prijatelji i oni su to samo potvrdili, iako smo godinama bili zajedno. Po'vatao se sa djevojkom na jedno veče i to ne mogu oprostiti sebi. Nisam upoznao nijednu djevojku koju bih poželio za sebe, niti ikoga koga sam poželio za prijatelja. Pročitao tovar knjiga i edukovao se mnogo, ispunjava duh iako nemam neke koristi od toga, ljepše se osjećam. Osamostalio se u duhovnom smislu, ne interesujem se za tuđe živote. Dosta povučeno živim ali to ne znači da nisam otvoren u društvu, pohvalno je to što me svaki put zovu u grad da idem, što ja redovno odbijam, naravno.
Nisu bili nešto srećni, ali sam barem osjetio da sam spoznao neke stvari, duhovno se osjećam ispunjenijim i za mene to je uspješna godina...
Alkohol - ponekad
Narkotici - nikad

Упознала неколико дивних особа.
Била на неколико дивних свирки.
Офарбала се у црвено, коначно.
И најлепше од свега, посетила Русију.
Било је дивно током целе године.
Али је зато њен крај тотално скењ.ан.

Back