SREĆNA VAM NOVA 2013.....

gost 198384

Iskusan
Poruka
5.443
...i želim vam da se suočite sa posledicama očajnog izbora odnosno ostavljanja na vlasti Ivice Dačića i Mlađana Dinkića te priključivanja pomahnitalih nazadnjaka tom destruktivnom tandemu.

Ako je suditi po poslednjim danima 2012. ne može se očekivati ništa dobro u narednoj.

Podobni smradovi su i pored obećanih konkursa ipak zauzeli busije u javnom sektoru na potpuno volšeban način, otpuštanja u privatnom sektru teku nesmanjenim tempom a šta koliko košta više niko i ne zna jer je po tom pitanju rasulo u toku.

Najveći ćar u 2013. koji možete da očekujete jeste eventualno da konačno ukapirate gde ste se zahebali.

Živeli!

Poslednja izmena:
...i želim vam da se suočite sa posledicama očajnog izbora odnosno ostavljanja na vlasti Ivice Dačića i Mlađana Dinkića te priključivanja pomahnitalih nazadnjaka tom destruktivnom tandemu.

Ako je suditi po poslednjim danima 2012. ne može se očekivati ništa dobro u narednoj.

Podobni smradovi su i pored obećanih konkursa ipak zauzeli busije u javnom sektoru na potpuno volšeban način, otpuštanja u privatnom sektru teku nesmanjemom brzinom a šta koliko košta više niko i ne zna jer je po tom pitanju rasulo u toku.

Najveći ćar u 2013. koji možete da očekujete jeste eventualno da konačno ukapirate gde ste se zahebali.

Živeli!

:zskace::zskace::zskace:

product_4256_50b73dc33baa4_large.jpg

Сrećaн tи Noви годina - ДАJ NEКИ DИNAR xD

Podobni smradovi su i pored obećanih konkursa ipak zauzeli busije u javnom sektoru na potpuno volšeban način, otpuštanja u privatnom sektru teku nesmanjemom brzinom a šta koliko košta više niko i ne zna jer je po tom pitanju rasulo u toku.

Živeli!

tebi i tvojima sve najbolje u novoj godini :ok:

to su nashi konzervativci, sad shto su nekad ranije postojali... :>
a i na drugim mestima ima nekih ekstremnih, a ovi u stvari i nisu ti ekstremni
a po izborima su jaki koliko i ovi drugi valjda procentualno al eto, sad su oni prevagnuli

Nisu oni konzervativci nego pregrupisani lopovi iz mnoštva prethodnih režima.

Reciklirani i plaknuti maroderi u novoj destruktivnoj reinkarnaciji.

Živeli!

Ја сам индоктринирани песимиста и мало коме верујем али ти га претера.

Срећна и Теби Нова година.

Žao mi je što to moram da kažem ali imaćeš prilike i sama da se uveriš u to da ne preterujem.

Мислим да ће наредне две године бити обележене буђењем. ;)
Ко зна, можда се и национални фронт формира.
Нема још увек таласа али се неки таласићи назиру.

Nema veze,moraju da vladaju.

Све док се у друштву не створи клима да је патриотизам битна ствар, Дачић и остали из његове камариле ће стављати лични интерес испред државног.
Ово важи и за много друге.

Тренутно се на патриотизам гледа као на губитништво.

Све док се у друштву не створи клима да је патриотизам битна ствар, Дачић и остали из његове камариле ће стављати лични интерес испред државног.
Ово важи и за много друге.

Тренутно се на патриотизам гледа као на губитништво.

Pa dobro Dacicev interes je srpski interes.

Kao sto je interes Srbije recimo da ja budem bogat,dakle da ja i ukradem od drzave to je drzavni interes jer su pare kod mene vaznije za ovaj narod nego u rukama okupacionih vlasti.

Jer ja volim postujem svoju zemlju ma ko da je ona.

Bolje sto je i imao onaj Arkan i ako je bio kriminalac,nego da toliki novac napr ima neki recimo blajvinger sa krste.

I ja smatram da je patriotizam nesto sto se treba najskuplje naplacivati.

Sto bih krio?

Poslednja izmena:
Postavljacu zelim malo vise optimizma i puno srece u Novoj godini. I ostalima takodje.

Hvala ali uopšte ne msilim da sam pesimista već da sam realan.

Ako iko veruje da će biti bolje no što je bilo to uverenje bazira na izmaštanim parametrima.

A što se tiće Jočića, on se pokazao kao izuzetno nesposoban i tendenciozan ministar uz svo poštovanje njegovog trenutnog stanja.

Hapsio je iz revanšizma i to uglavnom pogrešne ljude.

To isto sada rade naprednjaci.

Sve koje su nabili u zatvor moraće da puste uz obeštećenje koje ćemo mi platiti a ne oni.

Back