Markoni11
Poznat
- Poruka
- 8.441
Šta je po vama Srećna Porodica i kako bi ste vi opisali jednu obicnu ali srećnu porodicu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Porodica u kojoj su svi zdravi, fizički i psihički i svi na broju.Šta je po vama Srećna Porodica i kako bi ste vi opisali jednu obicnu ali srećnu porodicu?
recept je jednostavan, srecu cine Zdravlje i Pare, bez lazne skromnosti (smatram porodicu vec iamte jer je to uvjet pitanja "srecna porodica"")Šta je po vama Srećna Porodica i kako bi ste vi opisali jednu obicnu ali srećnu porodicu?
ako je novac jedini problem, budite sigurni da uskoro nece bit jedini, nedostatak novca proizvodi seriju veriznih problema u porodici, nazalostСрећна је она породица којој је новац једини проблем.
ako je novac jedini problem, budite sigurni da uskoro nece bit jedini, nedostatak novca proizvodi seriju veriznih problema u porodici, nazalost
Znam neke koji su imali takvo detinjstvo i kažu da im je to bio najlepši deo života. .Evo njih 11-12 zivi u jednoj sobi bez kupatila ,kuca samo sto se ne srusi i zena kaze da su uvek nasmejani,mada nemaju zube kaze da su srecni,mislim da je bolje njih pitati a ne nas ili nekog sa dedinja
novcem...Problema koji se mogu rešiti...
Nina, jel bi bila srecna ako nemas kvalitet zivota? nema srece bez kvaliteta zivljenja po meni, mislim da isto mislimo samo se mlo drugacije izrazavamo,Novac i druga materijalna bogastva nisu merilo sreće,ali jesu merilo kvaliteta zivota
Srecna porodica je ona u kojoj se clanovi porodice medjusobno postuju, uvazavaju, druze , razgovaraju i jedu zajedno..
hmm tesko je to definirat sadali eto otprilike jednoj 4-clanoj porodici za pristojan zivot potrebno bi bilo oko 1000 eura mjesecno, uvjetom da zive u svoj stan ili kucu, nazalost to kod nas ima samo oko 20% porodica, eto.. to je ukratko uvjet za pristojan zivotА пристојан живот је?
Koliko košta ta sreca po tebi ?Nina, jel bi bila srecna ako nemas kvalitet zivota? nema srece bez kvaliteta zivljenja po meni, mislim da isto mislimo samo se mlo drugacije izrazavamo,
Novcem mozes kopiti sex ali ne i ljubav, kucu ali ne i dom... itd..itd... jasno je to da se novcem sreca ne kupuje, medjutim novcem se dobija taj pristojan zivot bez kog nema srece, neznam koliko si me razumela ali mislim da jesi
koliko vise znas toliko vise kostaKoliko košta ta sreca po tebi ?
TAKO JE, bas tako je, ako porodici nista nefali po pitanju zdravlja, onda samo novac je preostali faktor srece, koliko vise novca toliko ce ljudi bit srecnijimene interesuje koliko po tebi košta sreca jer je koliko vidim kod tebe sreca srazmerna kolicini novca