Srecna Nova i pomoc mi treba HITNO!

Evo me narode. Elem, probala sam sve navedeno gore (pegla, krpa, frog, nezne metode i tako to) i posto nista nije urodilo plodom primenila sam pouzdanu metodu - grubu silu! Uzela sam ostri lovacki noz (ne pitajte!) i lepo siledzijski ostrugala onu plastiku sve dok rerna nije ostala ravna ispod nje. Mozda su ostali jos negde listici ali oni ce izgoreti i odsmrdeti svoje. Uglavnom, proces je trajao SATIMA pa preporucujem svima najtoplije da dobro gledaju sta stavljaju u rernu jer je skidanje gore od pakla! Pegloa nije dovoljno vrela da odlepi tu plastiku, a ako se zagreje rerna da se plastika rastopi - rerna je suvise vrela d abi u nju gurao ruke i skidao to otopljeno papirom (ili jos gore krpom, koja se kao i papir lepi za otopljenu masu a otopljena plastika razvlaci po dnu rerne i sve to uz rizik da zadobijes opekotine 3eg stepena!). Svi su u kuci ispi.zdeli od buke i smrada, ali sam na kraju izvojevala bitku - rerna:WW 0:1 !
Hvala na savetima i saucestvovanju u mom bolu i nevolji! :)
Topli pozdrav svima!

Evo me narode. Elem, probala sam sve navedeno gore (pegla, krpa, frog, nezne metode i tako to) i posto nista nije urodilo plodom primenila sam pouzdanu metodu - grubu silu! Uzela sam ostri lovacki noz (ne pitajte!) i lepo siledzijski ostrugala onu plastiku sve dok rerna nije ostala ravna ispod nje. Mozda su ostali jos negde listici ali oni ce izgoreti i odsmrdeti svoje. Uglavnom, proces je trajao SATIMA pa preporucujem svima najtoplije da dobro gledaju sta stavljaju u rernu jer je skidanje gore od pakla! Pegloa nije dovoljno vrela da odlepi tu plastiku, a ako se zagreje rerna da se plastika rastopi - rerna je suvise vrela d abi u nju gurao ruke i skidao to otopljeno papirom (ili jos gore krpom, koja se kao i papir lepi za otopljenu masu a otopljena plastika razvlaci po dnu rerne i sve to uz rizik da zadobijes opekotine 3eg stepena!). Svi su u kuci ispi.zdeli od buke i smrada, ali sam na kraju izvojevala bitku - rerna:WW 0:1 !
Hvala na savetima i saucestvovanju u mom bolu i nevolji! :)
Topli pozdrav svima!

...hmmm....znači , isto ko sa muškarcima...z:shock:

Iznad sporeta , naravno, imam aspirator. I zato praktikujem, kad ukljucujem fritezu, da je postavim na sporet, ukljucim aspirator i sve je u redu, jel.

Samo, jednom, stavih fritezu na ringlu i umesto nje, ukljucih bas tu ringlu...zamislite scenu sa istopljenom fritezom po celom sporetu...

Dragi moji,
srecna vam svima Nova Godina, a sad svi na svoje radne zadatke:

ostala mi je plasticna posuda sa ravnim dnom u na dnu rerne i naravno, slutitie - dno od posude ostalo je prilepljeno na dnu rerne u trenutku kada je rerna ukljucena (kasno sam shvatila!). I ne, nemojte mi reci kolko je to glupo jer znam, samo mi kazite da li je moguca kontrola stete, odnosno d ali je moguce na neki nacin skinuti tu plastiku sa dna rerne (pokusala da rernu zagrejem samo delimicno da plastika omeksa pa da je grebuckam, ali ne ide mi bas a bojim se da ne upropastim rernu ako krenem na nju siledjijski...) Rerna je inace ugradna. MOlim samo dobre vesti (umorna sam od losih i neka one ostanu u staroj godini!). z:cry:

al je tebi bilo dobro sestro slatka, s obzirom da ja 1.1.2009. nisam ni imala stuju.z:( a ni grejanje:zima:
Al bar nisam mogla upropastiti rernuz:lol::rotf::rotf:

Back