- Poruka
- 183.938
Srecna kalizacija!
Nek je sretnje svima koji slave danas!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako zivom/Ionako si ti svi periferijski dodjoši zatrovali živom ( kroz kanalizacione jame ) svu podzemnu vodu .
Ne treba im raditi kanalizaciju , nisu zasluži ..
Тихи је на руској страни, колико знам. За домаће... нисам сасвим сигуран.Tihi promenio stranu![]()
Jedino kad su neka s.anja u pitanjuTihi promenio stranu![]()
Šta bi Tihomire, slabo te plaćaju pa si prešo kod Đilasa?![]()
Тихи је на руској страни, колико знам. За домаће... нисам сасвим сигуран.
niko me ne placa
Mi obnavljamo Ukrajinu, a vi se uneredite u gaće i po livadama.
Srecna kalizacija!
Nek je sretnje svima koji slave danas!
Treba podsetiti centralu na svako kašnjenje, nisi ti od juče.
Inženjeri kanalizacijeE cirkus to kao iz iste kuhinje da se piše.
E a meni privatno šalju poruke stari opozicionari od jutros sa istom porukom
Kao u naslovu samo druga sl8ka haha cirkus...
I iznad slike taj naslov ko li piše to nemoguće odjednom da svi objavljuju slučajno...
Pogledajte prilog 1746994
Tako je. Da su se raspitali,znali bi da je stari naziv,Panchevacki rit,mocvara. Do pre 100 godina,tu je bila voda. Stara Borca i Ovca su par metara uzdignuti pa ipak su nekoliko puta bili iseljavani zbog poplava. Tito je izgradio visoke nasipe,nikad nisu probijeni i formiran je PKB. Poljoprivredni kombinat,nije predvidjeno da tu zivi vise od 100 000 ljudi,kad je voda na metar ispod.Ionako si ti svi periferijski dodjoši zatrovali živom ( kroz kanalizacione jame ) svu podzemnu vodu .
Ne treba im raditi kanalizaciju , nisu zasluži ..
Tihi promenio stranu![]()
Slika sa nazivom- 'Kanalizacija iz Ovce i Borce'E cirkus to kao iz iste kuhinje da se piše.
E a meni privatno šalju poruke stari opozicionari od jutros sa istom porukom
Kao u naslovu samo druga sl8ka haha cirkus...
I iznad slike taj naslov ko li piše to nemoguće odjednom da svi objavljuju slučajno...
Pogledajte prilog 1746994
Treba podsetiti centralu na svako kašnjenje, nisi ti od juče.
a ovi tvoji blokaderi "srbi su genocidan narod" hoce da radi kanalizaciju ako dodju na vlast ili nece?