Srecna godisnjica !!!!

svetolik trpkovic:
Kako da ne evo juce smo ih se setili i cestitali im nezavisnost a i nama
http://forum.krstarica.com/threads/151713
posebno se rado secamo 21. maja prosla godine i slavimo taj dan :D
Не можеш ти Светоличе без Србије и Срба! Ноћне море? Шта ли те осим србофобије држи још у животу? Нека теби Мила, Филипа, Јеврема.... и осталих великих месићеваца. Не погани српски форум. То исто важи и за оне из "лијепе њихове". нисте ви никакви националисти. Шовинисти да!

Ja sam bila samo jedne godine u Budvi, a obisla sam celo primorje, sto i nije tesko...mis'im, nije to toliko prostranstvo... :lol:

Licno sam zadovoljnija drugim destinacijama, tako da ne planiram bar u skorije vreme da tamo letujem...i dosta ljudi oko mene...to nema nikakve veze sa tim sto su sada druga drzava... :lol:

paola:
Не можеш ти Светоличе без Србије и Срба! Ноћне море? Шта ли те осим србофобије држи још у животу? Нека теби Мила, Филипа, Јеврема.... и осталих великих месићеваца. Не погани српски форум. То исто важи и за оне из "лијепе њихове". нисте ви никакви националисти. Шовинисти да!
priglupa devojko naravno da ne mogu bez Srbije kada sam Srbin rodjen u Srbiji gde i danas zivim i nemam bas nikakve rodbinske veze ni u CG niti bilo gde zapadno od Drine , kao sto sam vec napisao gore zato se i radujem zbog toga sto je Srbija postala nezavisna drzava i izasla i raznih drzavnih zajednica i federacija posle skoro 90 godina. Iako nemam nikakve veze sa CG jesam izahvalan i tom Milu i ekipi oko njega sto smo zahvaljujuci njima dobili nezavisnost kad nam vec nasi politicari nisu omogucili sto je tuzno ali istinito.

paola:
А шта ће Србија тамо? Има ли још нека држава Европе која није у ЕУ?
Naravno. One države koje su sposobne da samostalno ojačaju, zemlje koje nisu uništavane i potkradane kao ova naša, zemlje ekonomski jake toliko da se niko ne usuđuje da ih čačka, zemlje koje imaju prijatelja u svetu i Evropi. A imaju ih jer su sposobne za priču, razgovor dogovor. I ne teraju k..c svima okolo. Iako bi mogle.

Hvala Bogu, Srbija je na najboljem putu da postane ok drzava u kojoj cemo napokon normalno ziveti...ja iskreno verujem u to i bilo bi dobro da nas je vise takvih... :smile:

Nista dobro nam ne donosi to sto non-stop pljujemo sami sebe...pa zar ne vidite koliko nas pljuju svi oko nas..? :roll:

'Ajde da malo volimo i postujemo ovu nasu napacenu zemlju i sami sebe..!

За*оле ме за земље око нас!Проблем је што већина Срба пљује саме себе и оне око себе...Менталитет је проблем,боље је бити перач прозора било где у Свету,него радити неки нормалан посао у Србији.Овде је дозвољено непоштовање 80% закона,али зато кад се оде било где на запад сви постају узорни грађани,пошто знају да ће добити ус*аном мотком!Толико о нама и самопоштовању.8-)

misoni:
За*оле ме за земље око нас!Проблем је што већина Срба пљује саме себе и оне око себе...Менталитет је проблем,боље је бити перач прозора било где у Свету,него радити неки нормалан посао у Србији.Овде је дозвољено непоштовање 80% закона,али зато кад се оде било где на запад сви постају узорни грађани,пошто знају да ће добити ус*аном мотком!Толико о нама и самопоштовању.8-)
Nije to mentalitet Misoni nego je to jednostavno posledica cinjenice da perac prozora sto ti kazes "bilo gde u svetu" ima bolji standard nego profesor univerziteta ili hirurg u Srbiji pogotovo za vreme Slobe kad su im plate bile 100 maraka a nekad i nize neme tako da mu to dodje kao logicko zakljucivanje .

svetolik trpkovic:
Nije to mentalitet Misoni nego je to jednostavno posledica cinjenice da perac prozora sto ti kazes "bilo gde u svetu" ima bolji standard nego profesor univerziteta ili hirurg u Srbiji pogotovo za vreme Slobe kad su im plate bile 100 maraka a nekad i nize neme tako da mu to dodje kao logicko zakljucivanje .
Људи су ти који подижу животни стандард.Ако не постоји систем,добри закони и људи који поштују те законе(пре свега мислим на политичаре)неће бити ни стандарда!Све остало је посипање пепелом и приче типа ''они су бољи од нас и могу,а ми смо лоши и не можемо!''

misoni:
Људи су ти који подижу животни стандард.Ако не постоји систем,добри закони и људи који поштују те законе(пре свега мислим на политичаре)неће бити ни стандарда!Све остало је посипање пепелом и приче типа ''они су бољи од нас и могу,а ми смо лоши и не можемо!''
Pa bas zato sto je bio sistem takav kakav je bio zato su ljudi i odlazili i nema tu patriotizma ,antisrbstva i slicnih sranja niti neko mislim bar ne u vecini "oni su bolji ,lepsi i pmetniji od nas" ,nisu ti ljudi svi koji su otisli devedestih bili srecni sto moraju da idu u Kanadu da rade ko zna kakve poslove vec su otisli zato sto im sistem u rodjenoj zemlji nije omogucavao pristojan zivot .

Ко говори о српству и антисрпству?Ако се осврнеш на причу досада ја говорим о изградњи система и закона код нас,а ти о одласку сваког појединачно под нечију ус*ану мотку!Зашто је њихова мотка боља од наше?Одговор је прост,ми је немамо-имамо корупцију и криминал,а закони су нам привид!

Back