Sweet_Jane
Domaćin
- Poruka
- 4.540
Sigurno cu imati poena, super sam u skoli i sve.... Njih trojca su isli u crnjanski...djole je visok, plav... uros je valjda isto visok, mislim da ga zovu carapic sto uvek nosi neke seljacke carape do kolena...bar mi tako rec ortakinjaBen_Adam:Ovako...
Ako budesh imala poena, toplo ti preporuchujem trinaestu(pre svega drushtveni smer()naravno, zavisi shta li vishe lezhi, prirodni ili drushtveni predmeti), jer je stvarno EXTRA, a drushtvo ne mozhe da bude loshe(mozhe asocijalnim debilima, koji nikada u zhivotu prijatelje nisu imali-dodushe, to se VEOMA RETKO nalazi u XIII).
Dalje... Shto se tiche Hemijsko-Prehrambene-Tehnoloshke shkole, da nas prebijaju (LOL), to je glupost... Sama zavada izmedju te dve shkole i jeste u stvari zbog tih ''napumpavanja'' sa strane...
Imamo MNOGO sekcija, tako da mozhesh da birash(za vishe informacija o sekcijama kao i shkoli uopshe, poseti sajt trinaeste gimnazije www.trinaestabggim.edu.yu).
Djoleta, Urosha, Marka.... Znam ali mozhda to nisu ti na koje ti mislish ( ;-) ).

I koje godine su u smeni? prva i treca ili prva i druga?