Srecan osmi mart

• Začetnik teme Začetnik teme loop
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
loop:
Ne nisam to ocekivao, ali ocekivao sam da ce na ovoj temi barem jedna reci hvala, jer ne vidim ovde vise nijednu temi o osmo martu a mozda sam i :shock:

U svakom slucaj zadnjih par sati se cudim samom sebi zasto sam uopste i ocekivao zahvalnost, i kad sam to zabarvio da ne treba od ljudi ocekivata zahvalnost jer ljudsko bice generanlo gledano uopste nije zahvalno i ne vazi to samo za zene nego i za muskarce isto :!:
I nikako mi nije jasno kako sam ja to mogao da zaboravim kad sam jedno vreme to vrlo dobro znao :?
Ali to je samo josh jedan dokaz da je covek sklon zaboravljanju i da treba da obnavlja svoje znanje, zato povlacim sve ono sto sam rekao i zahvaljujem se sto sam obnovio jednu staru lekciju :D
pozz

De, de... Nemoj da si tako strog... :lol:
No uzmi jednu pa se prekrsti pa drmni, pa da zahvalimo Bogu da je i ovaj 8 mart gotov...
PS: Odose mi pare na nista... Pffffffffff, ali, ali, ali, ali, vredelo je ;-)

loop:
Ne nisam to ocekivao, ali ocekivao sam da ce na ovoj temi barem jedna reci hvala, jer ne vidim ovde vise nijednu temi o osmo martu a mozda sam i :shock:

U svakom slucaj zadnjih par sati se cudim samom sebi zasto sam uopste i ocekivao zahvalnost, i kad sam to zabarvio da ne treba od ZENA ocekivati zahvalnost jer zensko bice generanlo gledano uopste nije zahvalno i vazi to samo za zene ne i za muskarce :!:
I nikako mi nije jasno kako sam ja to mogao da zaboravim kad sam jedno vreme to vrlo dobro znao :?
Ali to je samo josh jedan dokaz da je covek sklon zaboravljanju i da treba da obnavlja svoje znanje, zato povlacim sve ono sto sam rekao i zahvaljujem se sto sam obnovio jednu staru lekciju :D
pozz
The lesson is over!!!!....start pounding.....

znači samo se Tunče mlado momče zahvalilo :mrgreen:
I Tear, nakon cimanja :P
Loope, tema o osmom martu se zove Women's liberation
hvala na pažnji i prijatan dan
gledajte nas opet...

šššššš......
ššššššš.....
ššššš.....
hoću da i moje belo buide čisto belo.......
ššššššš......
......pretvara u želatinsatu masu
osada ste sigurne.....
šššššš..
ššššššššš.......
poseban deterdžent za crni veš.......
blah.

Back