Srecan Osmi Mart!!!!!!!!!!!!!!!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
izvini sto sam te uvredio molim te...necu vise da smaram...oprosti mi...nisam rekao da se ne radi svaki dan,ali vecina to ne radi svaki dan...a cinjenica je da su zene povlascene u odnosu na muskarce,i da bi trebao da postoji dan muskaraca,a ne obnuto...pa cak su i u vreme izrabljivanja svake raspolozive radne snage imale krace radno vreme od muskaraca...ratovi su vodjeni zbog njih...u svakom slucaju,ako nekoga volim,trudicu se uvek da joj to pokazem na svaki moguc nacin...a ovo sranje sa tradicijom osmog marta je uzas...

Ketchua:
izvini sto sam te uvredio molim te...necu vise da smaram...oprosti mi...nisam rekao da se ne radi svaki dan,ali vecina to ne radi svaki dan...a cinjenica je da su zene povlascene u odnosu na muskarce,i da bi trebao da postoji dan muskaraca,a ne obnuto...pa cak su i u vreme izrabljivanja svake raspolozive radne snage imale krace radno vreme od muskaraca...ratovi su vodjeni zbog njih...u svakom slucaju,ako nekoga volim,trudicu se uvek da joj to pokazem na svaki moguc nacin...a ovo sranje sa tradicijom osmog marta je uzas...
Као прво ти си био само повод зашто сам написао ово малопре али ниси једини на кога се односило то...

Друго... по ком то критеријуму-податку-статистици по БИЛО ЧЕМУ закључујеш да већина то не ради сваки дан?

Даље, жене су увек биле и биће повлашћене због своје физичке слабости у односу на мушкарце, али оно за шта су се оне бориле је уствари да не буде оних разлика нпр ''први ауто је направљен тад и тад и наравно возио га је мушкарац, а прва жена возач се појавила после 50год'', или ''Прва жена председник неке државе-предузећа и сл је била та-и-та 100-200-300 година након постанка државе-предузећа и сл''. Оне се никад не могу изборити да буду као мушкарци у физичком смислу, али у моралном могу и треба да буду једнаке и управо то се обележава осмим мартом...

И још нешто... зашто не би постојао један дан као овај када ти изађеш на улицу, а на њој све насмејане фаце, цвеће и поклони на све стране, радост, љубав итд???

А ово за дан мушкараца... :lol::lol::lol:
Ово бих волео да чујем како би изгледао и на шта би се конкретно односио :?:?:?

ma to su sve amerikanci izmislili,svasta li oni slave moj boze....
imaju dan bijelih medveda koji su ugrozena vrsta,tako nekako i ja osjecjam da je zeMski pol ugrozena vrsta,mozda i jeste,ali ne bi trebao da bude samim tim i ne treba da imamo 'svoj dan'... ono bzv... ali kome se slavi neka slavi....
moj profesor informatike evo 3 godien svakog 8. marta pita samo cure,bas zbog ove teorije koju ja imam.... :lol:
meni je dan stvarno bio prelijep,bez obzira sto je bio 8. mart... citava nedelja mi je bila savrsena....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back