- Poruka
- 20.583
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Тако сам је и схватила, иначе не бих ни учествовала у теми, било ми је инспиративно да се надовежем.Milunka,slazem se sa svim sto si rekla ali i pored toga zeleo sam da iskazem moje postovanje i ljubav .
Делим став о делима Д. Р. али немам шта баш њој да се жалим, није то њена кривица, феномен је комплекснији.Zali se Drinki Radovanovic, ko zna kolike pare je dobila za svoje besmislice.
Ово ти је заправо пука политичка тема, уважени Друже Стари...
Као и за све друге "дане нечега", није лоше имати их, да се људи подсете, но, заправо, ваља да је сваки дан једнако у духу равноправности, и чињења добрих дела...
А што се жена тиче...
13. априла, баш представљам ДВД с мојим кратким филмовима поводом споменика у Београду - "Жене у београдским споменицима" у библиотеци "Милутин Бојић", па, изволите доћи...
Податак да од 846 споменика које до сад пописах, а од њих 445 посвећено личностима, жена има тек - 40 је сам по себи врло занимљив и индикативан...
![]()
Ово ти је заправо пука политичка тема, уважени Друже Стари...
Као и за све друге "дане нечега", није лоше имати их, да се људи подсете, но, заправо, ваља да је сваки дан једнако у духу равноправности, и чињења добрих дела...
А што се жена тиче...
13. априла, баш представљам ДВД с мојим кратким филмовима поводом споменика у Београду - "Жене у београдским споменицима" у библиотеци "Милутин Бојић", па, изволите доћи...
Податак да од 846 споменика које до сад пописах, а од њих 445 посвећено личностима, жена има тек - 40 је сам по себи врло занимљив и индикативан...
![]()
Важи за свакога ко је заинтересован, само изволите.Milunka,
važi li poziv na predstavljanje DVD-a za još nekoga (odavde) ili samo za Druga Starog?
![]()
Важи за свакога ко је заинтересован, само изволите.![]()