Srecan Dan zena!

Drug Stari

Elita
Banovan
Poruka
20.583
Dragi moji muski romanticari,sutra je Dan zena. Dan svih onih koje i jesu bolje polovine nasih zivota i bez kojih bi bili sivi i dosadni. Zato otvaram ovu temu gde ce te slikom,pesmom,stihom ili na neki drugi prigodan nacin obeleziti sutrasnji dan

Poslednja izmena:
Ово ти је заправо пука политичка тема, уважени Друже Стари...

Као и за све друге "дане нечега", није лоше имати их, да се људи подсете, но, заправо, ваља да је сваки дан једнако у духу равноправности, и чињења добрих дела...

А што се жена тиче...

13. априла, баш представљам ДВД с мојим кратким филмовима поводом споменика у Београду - "Жене у београдским споменицима" у библиотеци "Милутин Бојић", па, изволите доћи...

Податак да од 846 споменика које до сад пописах, а од њих 445 посвећено личностима, жена има тек - 40 је сам по себи врло занимљив и индикативан...

:)

Као и за све друге "дане нечега", није лоше имати их, да се људи подсете, но, заправо, ваља да је сваки дан једнако у духу равноправности, и чињења добрих дела...

А што се жена тиче...

13. априла, баш представљам ДВД с мојим кратким филмовима поводом споменика у Београду - "Жене у београдским споменицима" у библиотеци "Милутин Бојић", па, изволите доћи...

Податак да од 846 споменика које до сад пописах, а од њих 445 посвећено личностима, жена има тек - 40 је сам по себи врло занимљив и индикативан...

Hvala što si ovo ispisala, uvek je lepo pročotati ovako nešto:klap:

C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_imagesHVCPZD07.jpg

А што се жена тиче...

Milunka,
važi li poziv na predstavljanje DVD-a za još nekoga (odavde) ili samo za Druga Starog?

Back