SREĆAN DAN NEZAVISNOSTI!!!!

• Začetnik teme Začetnik teme zike
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne svidja ti se? Imas tema o Bajtenu, Tadicu itd. Prema tome, posteni nas glupiranja.

Ma poshtedi ti nas bolesniku svojom opsednutoscu Srbima i pali na Cg-forum, ako ga imate uopshte, ja ga na googlu nisam nashao:lol: A sad kreni sa onom tvojom kretenskom prichicom kako te bas briga za Srbiju:lol: Ja uopshte nemam nameru da ovde iznosim bilo shta na ovu temu, samo sam rekao da nije normalno da smarate narod svojom bolesnom opsednutoscu Srbijom. Toliko.

:super::super: :vatromet::vatromet::vatromet::rodjendan::orkestar::orkestar:
ziveli.jpg

ZIVELI !!!
:pivce::pivce:

U mom "kraju" ljudi kazu: Digao glavu k'o BASHAK;)
E, necu objasnjavati, samo da cestitam Srbiji dan NEZAVISNOSTI:heart:
Milogorcima zahvaljujem sto su nam se skinuli s grbace, a daleko su oni od nazavisnosti.
Zavisni su oni, od Siptara ponajvise:cool:

Ma poshtedi ti nas bolesniku svojom opsednutoscu Srbima i pali na Cg-forum, ako ga imate uopshte, ja ga na googlu nisam nashao:lol: A sad kreni sa onom tvojom kretenskom prichicom kako te bas briga za Srbiju:lol: Ja uopshte nemam nameru da ovde iznosim bilo shta na ovu temu, samo sam rekao da nije normalno da smarate narod svojom bolesnom opsednutoscu Srbijom. Toliko.

Obicno vi prosipate te kretenske price, tako da nemoj meni da prekoravas nesto sto ustvari ti pises.

Uostalom, cim ti ova tema toliko smeta, to znaci da ti smeta sto je Crna Gora nezavisna, i kao mi smaramo. To glumu forsiraj nekom drugom. Providan si, junace.

A nijesi se zahvalila Kosovarima :sad2:
Ja namam za sta da se zahvaljujem KOSOVARIMA tj. Siptarima.Daleko bilo.
Ja sam zahvalna KOSOVCIMA, tj. Srbima koji su i pored progona i svakakvih teskoca, ostali da zive na Kosovu. I saosecam s njima.

Ne brkaj Enver Hodzine "Kosovare" i Kosovce.
Verujem da ce VAM Kosovara cestitati, KOSOVCI NECE!

P.S. Ili ipak imam, bar su nam vas skinuli s grbace, a natovarili se na vasu!
Ako vec moram:P

Ja namam za sta da se zahvaljujem KOSOVARIMA tj. Siptarima.Daleko bilo.
Ja sam zahvalna KOSOVCIMA, tj. Srbima koji su i pored progona i svakakvih teskoca, ostali da zive na Kosovu. I saosecam s njima.

Ne brkaj Enver Hodzine "Kosovare" i Kosovce.
Verujem da ce VAM Kosovara cestitati, KOSOVCI NECE!

P.S. Ili ipak imam, bar su nam vas skinuli s grbace, a natovarili se na vasu!
Ako vec moram:P

Pa ja te upravo pitam da li si se zahvalila Kosovarima jer su vam se i oni skinuli sa grbače

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back