Wtf Dule
Iskusan
- Poruka
- 5.224
O Gospode Boze! Moderatori na shta lichi bre ovo????? Alo ********* terajte se qooraz i vi vasha nezavisnost! Koga bre vishe zabole opsednute psihopate jedne. Skinite nam se bre sa qoorza vishe! Hebeni LOCK!!!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
O Gospode Boze! Moderatori na shta lichi bre ovo????? Alo ********* terajte se qooraz i vi vasha nezavisnost! Koga bre vishe zabole opsednute psihopate jedne. Skinite nam se bre sa qoorza vishe! Hebeni LOCK!!!!!!
zasto si nervozan ?![]()
Brate dosadni su katasstrofa. Aman vishe dobili su drzavu i josh nas opsedaju. Valjda navikli da im brisemo nos i da ih izdrzavamo shta li...... Stvarno mi nije jasno.
Ne svidja ti se? Imas tema o Bajtenu, Tadicu itd. Prema tome, posteni nas glupiranja.
![]()
![]()
ZIVELI !!!
![]()
U mom "kraju" ljudi kazu: Digao glavu k'o BASHAK
E, necu objasnjavati, samo da cestitam Srbiji dan NEZAVISNOSTI
Milogorcima zahvaljujem sto su nam se skinuli s grbace, a daleko su oni od nazavisnosti.
Zavisni su oni, od Siptara ponajvise![]()
Ma poshtedi ti nas bolesniku svojom opsednutoscu Srbima i pali na Cg-forum, ako ga imate uopshte, ja ga na googlu nisam nashaoA sad kreni sa onom tvojom kretenskom prichicom kako te bas briga za Srbiju
Ja uopshte nemam nameru da ovde iznosim bilo shta na ovu temu, samo sam rekao da nije normalno da smarate narod svojom bolesnom opsednutoscu Srbijom. Toliko.
Ja namam za sta da se zahvaljujem KOSOVARIMA tj. Siptarima.Daleko bilo.A nijesi se zahvalila Kosovarima![]()
Ja namam za sta da se zahvaljujem KOSOVARIMA tj. Siptarima.Daleko bilo.
Ja sam zahvalna KOSOVCIMA, tj. Srbima koji su i pored progona i svakakvih teskoca, ostali da zive na Kosovu. I saosecam s njima.
Ne brkaj Enver Hodzine "Kosovare" i Kosovce.
Verujem da ce VAM Kosovara cestitati, KOSOVCI NECE!
P.S. Ili ipak imam, bar su nam vas skinuli s grbace, a natovarili se na vasu!
Ako vec moram![]()
Cestitam gradjanima Crne Gore dan nezavisnosti,da gradimo sto bolje medjusobne dobrosusedske odnose na zdravim temeljima![]()
No nema CG razloga da se raduje jer ako od patriotizma u Srbiji nema ni p, onda od demokratije u CG nema ni d, zašto, Koja demokratija poznaje vladavinu jednog čoveka i njegove klike bezmalo 20 godina?
Cestitam gradjanima Crne Gore dan nezavisnosti,da gradimo sto bolje medjusobne dobrosusedske odnose na zdravim temeljima![]()